Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

5+1 - Autoilun erikoisimmat oheistuotteet

Siinä missä yhdelle auto on väline liikkua paikasta toiseen, toiselle autoilu merkitsee elämäntyyliä, jossa on normaalia lakata kynnet samalla sävyllä oman autonsa kanssa ja lähettää lapset aamulla kouluun 200 euron autoreppu selässään. Autotalli kokosi erikoisimmat autoilun oheistuotteet yhteen. Ostaisitko sinä näitä tuotteita?
5+1 - Autoilun erikoisimmat oheistuotteet

1. Mercedes-Benz kynsilakka 

Kun yksityiskohtien täytyy olla tiptop-kunnossa, Mercedes-Benzin omistajat voivat hakea Veho Airportista oman auton maalipintaa vastaavaksi sävytetyn kynsilakan. 

Hinta 13,20 euroa.

2. Volkswagen GTI Lastenvaunut

Nahkapäällysteinen punaisin tikkauksin varusteltu työntökahva, skottiruutukuvioisia yksityiskohtia ja syvän punainen runko. Kuvaus sopisi täydellisesti täysikokoiseen Volkswagen Golf GTI -malliin, mutta nyt kyseessä on lastenrattaat, jotka voi ostaa Volkswagenin verkkokaupasta. Hinnaltaan vaunut ovat Volkswagen GTI:ksi edulliset, mutta lastenvaunuiksi premiumtasoa. 

Hinta 999,00 euroa.

 

3. Audi venttiilihatut

Tärkeä yksityiskohta vai äärimmäisyyksiin menevää täydellisyydentavoittelua? Reilun 50 000 euron autoon 23 euron Audin logolla varustetut venttiilihatut eivät toki ole kalliit, mutta varsin tarkkasilmäinen ohikulkija saa olla, jotta nämä huomaa. Hintaluokaltaan sopivat hyvin lahjaksi Audikuskille tai pilailumielessä kilpailevaa merkkiä suosivalle ystävälle. 

Hinta 23,00 euroa.

 

4. Audi matkaespressokeitin

Auton mukitelineeseen mahtuva espressokeitin pelastaa kiireisen aamun tai pitkän roadtrip-etapin. Virtansa keitin saa tupakansytyttimestä. Autotalli suosittelee varaamaan matkaan mukaan myös nahkatekstiilin puhdistusainetta mahdollisia roiskeita varten. 

Hinta 256,00 euroa.

matkaespressokeitin

 

5. BMW lippukynä

Tämä saattaa hyvinkin olla edullisin tuote, johon on painettu BMW:n logo. Kenelläpä ei olisi käyttöä lyijykynälle, jonka päässä liehuu BMW-lippu? Tilaa samalla kertaa kynät koko perheelle ja yksi mukaan golfbagiin. 

Hinta 1,90 euroa.

BMW kynä

 

6. Mazda "Simply the best"-taideteos

Uppoaisi ehkä paremmin, jos kuva esittäisi vaikkapa legendaarista Miataa, mutta että vuosituhannen alun Mazda6:ta. Todelliseen Mazda-faniin vedonnee kuitenkin se, että tauluja on saatavilla vain 20 vedoksen rajoitettu erä. 

Hinta 110,40 euroa.

Mazda-taulu 

 

Kuvat: Valmistajat


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin