Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Chevrolet Captiva 2008-2010

Captivaa markkinoidaan Eurooppaan suunniteltuna SUV-autona (Sport Utility Vehicle) eli suomalaisittain kaupunkimaasturina.
Autoesittely Chevrolet Captiva 2008-2010

Sen valmistus alkoi vuonna 2006, ja paikka on Etelä-Korea. Valmistaja on Daewoo Motors, joka on osa General Motorsia. Captivalla onkin samanlainen alusta kuin joillain Opelin malleilla.

Captiva luokitellaan myös crossover SUV:ksi eli kaupunkimaasturin ja tavallisen henkilöauton välimuodoksi. Automyymälöistä voi löytää kahta Captivan malliversiota: LS ja LT. Kaikissa LS-vaihtoehdoissa on vakiovarusteina mm. hätäjarrutehostin, ajovakautusjärjestelmä, kevytmetallivanteet, luistonesto sekä vahvistettu korirakenne. Kuusi kaiutinta toistaa radion, CD-soittimen ja MP3-soittimen ääntä.

Tavaratilaan mahtuu 463 litraa ja takaistuimet alhaalla 930 litraa. Istuinpaikkojen määrää voi vaihdella viidestä seitsemään.

LS:n voimanlähteen voi valita kahdesta 2-litraisesta diesel-koneesta ja kahdesta 2,4-litraisesta bensiinimoottorista. Dieselit kuluttavat keskimäärin noin 7 litraa ja bensiinikoneet noin 9 litraa sadalla kilometrillä. Hiilidioksidipäästöt ovat molemmilla moottoreilla 200 gramman tienoilla, mikä on varsinkin nykypäivän dieseleille iso luku.

Hieman tasokkaammassa LT-versiossa on vakiona esimerkiksi peruutustutka, automaattinen ilmastointi ja vakionopeussäädin. Äänentoistosta huolehtivat radio, cd-soitin, MP3-soitin ja kahdeksan kaiutinta. Äänentoistoa voi säädellä LT:n ohjauspyörässä olevalla näppäimistöllä. Käsinelokeron voi tarvittaessa viilentää.

LT liikkuu 3,2-litraisella V6-bensiinimoottorilla (keskikulutus 11,7 l) ja 2-litraisella dieselillä (keskikulutus 8,7 l). Hiilidioksidia pääsee ilmoille molemmista reilusti yli 200 grammaa kilometrillä. Bensiinikoneen kera saa viisipykäläisen automaattivaihteiston.

Suomalaiset ensirekisteröivät 355 uutta Captivaa vuonna 2007. Captivan LS-version saa noin 35 000 eurolla ja LT:n 43 000 - 53 000 eurolla (maaliskuu 2008).

Vertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin