Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Chevrolet Captiva 2012

Captivaa markkinoidaan Eurooppaan suunniteltuna SUV-autona (Sport Utility Vehicle) eli suomalaisittain kaupunkimaasturina.
Autoesittely Chevrolet Captiva 2012

Sen valmistus alkoi vuonna 2006, ja paikka on Etelä-Korea. Valmistaja on Daewoo Motors, joka on osa General Motorsia. Captivalla onkin samanlainen alusta kuin joillain Opelin malleilla.

Captiva luokitellaan myös crossover SUV:ksi eli kaupunkimaasturin ja tavallisen henkilöauton välimuodoksi. Automyymälöistä voi löytää kolmea Captivan malliversiota: LS, LT ja LTZ. Kaikissa LS-vaihtoehdoissa on vakiovarusteina mm. hätäjarrutehostin, ajovakautusjärjestelmä, kevytmetallivanteet, luistonesto sekä vahvistettu korirakenne. Kuusi kaiutinta toistaa radion, CD-soittimen ja MP3-soittimen ääntä.

Tavaratilaan mahtuu kolmaspenkkirivi taitettuna 769 litraa ja kaikki takaistuimet alhaalla 1577 litraa. Istuinpaikkojen määrää voi vaihdella viidestä seitsemään. Kaikki penkit käytössä tavaratilaan mahtuu 447 litraa.

Captivan voimanlähteen voi valita kahdesta eri tehoisesta 2.2-litraisesta turbodiesel-koneesta ja bensiinimoottorivaihtoehtona on kahdella sylinterien yläpuolella olevalla nokka-akselilla varustettu 167 hevosvoimainen 2,4 litran ECOTEC-bensiinimoottori. Kiihdytys 0–100 km/h onnistuu bensakoneella 10,5 sekunnissa. Dieselit kuluttavat yhdistetyssä ajossa 6,4-7,7-litraa/100 km riippuen vaihteistosta ja bensiinikone kuluttaa vaihteistosta riippuen 8,9-9,3-litraa sadalla kilometrillä. Hiilidioksidipäästöt liikkuvat 170-219 grammassa/100 km.

Keskimmäisessä LT-versiossa on vakiona esimerkiksi peruutustutka, automaattinen ilmastointi ja vakionopeussäädin. Myös nahkapenkit ja 7-istuinta kuuluvat LT tasoon. 

LTZ:n mukana tulee mm. navigaattori, 8-kaiutinta ja sähkösäätöinen kuljettajan istuin.

Captivan hinnat liikkuvat 34.500 euron ja vajaan 50.000 euron välillä.

Vertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin