Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Chevrolet Lacetti (2008)

Autoesittely Chevrolet Lacetti (2008)

Chevrolet Lacetti ei aivan vastaa mielikuvia isosta amerikanraudasta. Se onkin alun perin korealainen Daewoo Lacetti, joka nimettiin uudelleen Chevrolet Lacetiksi vuonna 2004. General Motors ja Daewoo Motors nimittäin yhdistyivät vuonna 2002.

Mallia myydään ja on myyty monilla eri nimillä eri puolilla maailmaa: Intiassa Chevrolet Optra, Australiassa Holden Viva, Kiinassa Buick Excelle, Yhdysvalloissa Suzuki Forenzana ja Euroopassa ensin Daewoo Nubirana.

Viisiovista ja viistoperäistä Lacettia markkinoidaan urheilullisena, mukavana ja suorituskykyisenä. Muotoilusta vastaa italialaisen Giorgetto Giugiaron toimisto, jonka kädenjälki näkyy lukuisissa automalleissa ja erityisesti Fiateissa, Maserateissa ja Volkswageneissa. Lacetin ulkonäössä on haettu vankkaa, mutta dynaamista muotoa.

Myös sisälle on yritetty luoda tyylikkyyttä ja toimivia ratkaisuja. Esimerkiksi takapenkin käsinojassa on mukinpidin kahdelle matkustajalle.

Urheilullisuutta tuovat vakiovarusteen kevytmetallivanteet. Tyylikkyyttä luovat nahkapäällysteinen vaihdekepin nuppi ja ohjauspyörä sekä alumiinipäällysteinen keskikonsoli. Lacetin ajovalojen kantamaa voi säädellä, samoin ohjauspyörän korkeutta ja etäisyyttä. Takapenkillä on turvaistuinten Isofix-kiinnityspisteet. Vakiovarusteena on radio-CD-soitin neljän kaiuttimen kanssa. CDX-mallissa äänentoistoa voi hallita ohjauspyörän näppäimillä.

Lacetin moottori on 1,6 litran Star -bensiinikone. Keskikulutus on noin 7 l/100 km ja hiilidioksidipäästöt 178 g/km. Tavaratilaa riittää istuimet ylhäällä 275 litraa ja 1045 litraa taitettuina.

Edullisimman Lacetti-mallin saa autotalliinsa reilulla 17 000 eurolla (maaliskuu 2008).


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin