Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Dacia Logan MCV 2014

Dacian uutuus kantaa tuttua nimeä Logan MCV. Entisen MCV:n seuraaja on kuitenkin syksyllä 2012 esitelty Lodgy, ja nyt esitelty Logan MCV on tavanomainen farmari. Se kilpailee niin sisä- kuin tavaratiloiltaan tasapäisesti Octavia Combin kanssa.
Autoesittely Dacia Logan MCV 2014

Vuoden 2006 ensiesittelystään lähtien Dacia Logan MCV-mallia on myyty lähes 340 000 kappaletta neljässäkymmenessä maassa. Uudella Logan MCV:llä on yhteistä edeltäjäänsä vain nimi, muuten kyseessä on täysin uusi auto.

Uusi Dacia Logan MCV perhefarmari tarjoaa tilaa viidelle henkilölle sekä 573 litran kokoisen tavaratilan. Mittaa autolla on 4.49 metriä ja autossa voi kuljettaa 2,7 metrin pituisia tavaroita. Laajennetun tavaratilan lattialle jää pieni porras. Matkustamosta löytyy erikokoisia lokeroita yhteensä 16 litran edestä. Takapenkin selkänoja on alas taitettavissa suhteessa 2/3-1/3.



Varustetasot

Suomen mallistossa on kaksi varustetasoa; Ambiance ja Laureate. Ambiance- varustelutaso pitää sisällään mm. manuaalisen ilmastoinnin, radio CD:n, etu- ja sivuturvatyynyt, ISOFIX-kiinnikkeet takapenkin sivupaikoilla, ohjaustehostin, 1/3 - 2/3 osissa alas taitettava takaistuin, sähkötoimiset etuikkunat, sumuvalot, lämmitettävät etuistuimet ja kauko-ohjattava keskuslukitus. Laureate-tasolla näiden lisäksi vakiovarustukseen kuuluu korinväriset ulko-ovenkahvat, sähkötoimiset ja lämmitetyt ulkopeilit, vakionopeudensäädin / nopeudenrajoitin, etuturvavöiden korkeudensäätö, ajotietokone, kuljettajan istuimen korkeudensäätö, ohjauspyörän korkeudensäätö, kattokaiteet ja ulkolämpötilan mittari. Näiden lisäksi ennakkomyyntimallina on Laureate Navi, joka nimensä mukaisesti pitää sisällään normaalin Laureate-tason lisäksi MediaNav multimediajärjestelmän.



Turvallisuusvarusteista on vakiona muun muassa kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt, etuturvavöiden muistutus, sivutörmäystyynyt, ESC-ajonvakautusjärjestelmä, lukkiutumattomat ABS-jarrut hätäjarrutus-tehostimella ja Isofix-lastenistuinkiinnitykset takapenkin sivupaikoilla. Uusissa Dacioissa on entistä paksummat, mutta edelleen kuitenkin verrattain kevyet ovet ja läppämalliset ovenkahvat, joista kaikki muut valmistajat Euroopassa ovat luopuneet onnettomuustutkijoiden suosituksesta.

Moottorivalikoima

Uudet bensiini- ja dieselmoottorit pitävät käyttökustannukset, kulutuksen ja CO2-päästöt alhaisina. Bensiinimoottorina Suomen mallistossa on turboahdettu kolmisylinterinen 0.9-litrainen TCe 90, jonka yhdistetty kulutus on 5 l/100 km CO2-päästöjen ollessa 116 g/km. Dieselmoottorivaihtoehto on 1.5 dCi 66 kW (90 hv). Yhdistetty kulutus tällä moottorilla on 3,8 litraa sadalla kilometrillä, CO2-päästöt näin ollen 99 g/km.



Bensiinimoottori tuottaa vääntöä 135 Nm 2500 kierroksen kohdalla. Vastaavat lukemat dieselmoottorissa ovat 220 Nm ja 1750 r/min. Kolmisylinterisen moottorin tuottamin voimin Lgan MCV kiihtyy 0-100 km/h 11,1 sekunnissa. Dieselmoottorilla aikaa kiihdytykseen kuluu tasan sekunnin kauemmin.

Takuu ja hinnat

Dacia myöntää autolle kolmen vuoden tai 100 000 kilometrin takuun sekä tiepalvelun, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa koko takuun ajan veloituksetta.

Uuden Dacia Logan MCV:n varsinainen myynnin aloitus tapahtuu vuoden vaihteessa. Ennakkomyyntihinnat lähtevät 14 799 eurosta (TCE 90 Ambiance). Kallein malli lähtöhinnaltaan on dCi 90 Laureate (16 997 €).


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin