Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Ford Fusion 2009-2011

On makuasia kutsuuko Fusionin korimallia hatcbackiksi vai farmariksi, kumpikin käy. Pienestä autosta on joka tapauksessa kysymys, pituus on vain 4,01 metriä ja leveys 1,72 metriä.
Autoesittely Ford Fusion 2009-2011

Fusionin tärkeimmät ominaisuudet ovatkin edullisuus, ketteryys pienissä tiloissa, monikäyttöisyys ja edulliset käyttökustannukset. Auton kääntöympyrä on vain 9,8 metriä joten parkkeeraminen ja kääntely pienissäkin tiloissa onnistuu vaivattomasti.

Varustetasoja on kolme, Trend, Ghia ja erikoismalli Limited. Trend mallisssa on sähkötoimiset etusivuikkunat, radio / CD-soitin, kuljettajan istuimen korkeudensäätö, pöytätasoksi taittuva etumatkustajan istuimen selkänoja, sähkötoiminen takaluukun avaus, avoimen oven varoitusvalo, ABS jarrut ja elektroninen jarrutusvoiman tasain (EBD).

Ghia malliin tulee edellisten lisäksi 15 tuuman alumiinivanteet, etusumuvalot, sähkötoimiset lämmitettävät ulkopeilit, lämmitettävä tuulilasi, radio / CD-soitin kauko-ohjauksella, nahkainen vaihdekepin nuppi, kartanlukuvalot edessä sekä ilmastointilaite.

Limited mallissa on Trend varustelun lisäksi ilmastointi, kauko-ohjattava keskuslukitus, lämmitetettäv tuulilasi, etusumuvalot ja korinväriset ja lämmitettävät taustapeilit.

Lisävarustelista ei edullisten pikkuautojen tapaan ole kovin pitkä, eikä Fusion välttämättä Trend tai Ghia varustelun jälkeen paljon lisää kaipaakaan. Turvaverhot ovat kuitenkin suositeltava valinta lisävarustelistalta niinkuin myös ESP-ajonvakaudenhallintajärjestelmä 1.6 litran malliin. Muita poimintoja voisivat olla ajotietokone ja metalliväri.

Fusion on saatavilla suomessa 1.4 (58 kW) tai 1.6 (74 kW) bensiinimoottorilla. Kulutus on kohtuullinen, mutta ei erityisen pieni kokoluokassa ollen 6,3 – 7,6 litraa sadalla kilometrillä. Manuaalivaihteinen 1.6 litrainen Fusinon kiihtyy nollasta sataan 11,1 sekunnissa, automaatilla kestää 13,1. Pienemmällä koneella vastaavasti 14 ja 15,3 sekuntia.

Malliston edullisin ja hyvä varustepaketti huomioiden suositeltavin versio on 1.4 litran Fusion Limited jonka saa omakseen 15 650 eurolla (huhtikuu 2008). Kallein on 1.6 litrainen automaatti 21 550 euron hinnalla. Fusionia on valmistettu Sakasassa vuodesta 2002 lähtien.

Kilpailijavertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin