Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Honda Accord 2012

Keväällä 2011 kevyesti uudistuneen Honda Accordin keulan muotoja hiottiin niin, että muodot alentavat myös ilmanvastusta ja uudelleen muotoillut valot ovat aiempaa tehokkaammat.
Autoesittely Honda Accord 2012

Näkymättömissä auton alla on paljon aerodynamiikkaan vaikuttavia parannuksia, jotka ovat osaltaan alentaneet kaikkien Accordien polttoaineenkulutusta.

Pienillä muutoksilla ja iskunvaimentimien säädöillä suuntavakavuus ja matkustusmukavuus ovat Hondan mukaan aiempaa paremmat. Accordeissa on nyt alhaisen vierintävastuksen renkaat, jotka pienentävät omalta osaltaan kulutusta.

Varustelu

Uudistuneessa Accord Comfortissa on vakiona turvavarustelun lisäksi muun muassa 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, kaksialueinen automaatti-ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Uusi Lifestyle-varustetaso pitää sisällään mm. kaksoisksenonvalot, kaarrevalo ja automaattinen valonvaihdin. Sen sisätaustapeiliin sijoitettu kamera havaitsee sekä vastaantulevan liikenteen että saavutettavien autojen takavalot ja se vaihtaa tarpeen vaatiessa automaattisesti lähivaloille.



Lisäksi Lifestylessä on sadetunnistin, puhelimen kädet vapaana toiminto, premium-audio kuuden CD-levyn vaihtajalla, peruutustutka edessä ja takana sekä paljon muuta. Tourer Lifestylessä on vielä edellisten ohella tummennetut takalasit ja sähköllä toimiva takaluukku.



Turvallisuus

Accordin turvavarustuksen voi nostaa tasolle, joka on luokkansa korkeatasoisimpia, sillä mallisarjaan saa Euro NCAP:n palkitseman törmäystä ennakoivan ja siitä varoittavan CMBS-järjestelmän (Collision Mitigation Braking System). Advanced-varusteisissa Accordeissa on vakiona ADAS-paketti (Advanced Driver Assistance System), johon kuuluu edellä mainitun CMBS:n lisäksi myös kaistavahti ja mukautuva vakionopeudensäädin.

Moottorit ja hinnat

Accordin perusmoottorina on 115 kW (156 hv) tehoinen kaksilitrainen bensiinimoottori ja dieselmoottorina on hyvän väännön tarjoava 110 kW:n (150 hv) tehoinen voimanlähde.



Muutosten myötä CO2-päästöistä on saatu pois keskimäärin 10 g/km ja päästölukemat ovat nyt pienimmillään 138 g/km. Tähän on päästy muun muassa vähentämällä moottorin sisäistä kitkaa. Samansuuntaisia muutoksia on tehty myös automaattivaihteistoon.

Uutena vaihtoehtona Accordien joukkoon tuli uudistuksen myötä Type S, jonka varustelussa ja ominaisuuksissa painotetaan urheilullisuutta. Voimanlähteenä on 2,2-litrainen 132 kW (180 hv) kehittävä dieselmoottori, jonka suurin vääntömomentti on 380 Nm käyntinopeusalueella 2 000 – 2 750 r/min. Kiihdytys 0-100 km/h sujuu 8,7 sekunnissa. Yhdistetty kulutus on 4,7 l/100 km ja sen mukaiset CO2-päästöt 150 g/km (Sedan).

Honda Accord hinnat alkavat bensiinimoottorisena Honda Accord 2,0 Comfortin 31 200 eurosta ja dieselmoottorisena Honda Accord 2,2 i-DTEC Comfortin 34 633 eurosta. Tourerit ovat vähän yli 2 000 euroa vastaavaa Sedania kalliimpia.

Vertailussa Mazda6 ja Opel Insignia.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin