Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Renault Kangoo 2013

Renault Kangoo tavara-automallisto on uudistunut niin ulkoa kuin sisältä. Tavara-automallistossa on kolme eri koripituutta, joista kaksi – normaali (3 m3) ja Maxi (4 m3) – kuuluvat Suomen tuontiohjelmaan.
Autoesittely Renault Kangoo 2013

Renault Kangoon uudistukset ovat parhaiten havaittavissa uuden keulaosan muotoilussa, jota Renaultin uuden muotoilustrategian mukaisesti koristaa iso pystyasentoinen timanttilogo. Sivupeilit ja takavalot ovat saaneet myös uudet muodot.

Matkustamossa uudistus näkyy keskikonsolissa ja uudessa ohjauspyörässä. Aikaisemman mallin hyväksi koettu A4-kokoinen asiakirjalokero kojelaudan keskellä on uudessakin mallissa mukana.

Matkustamon mukavuutta on parannettu muun muassa uusien ovipaneelien avulla ja pitkien tavaroiden kuljettaminen puolestaan on tehty mahdolliseksi eteenpäin taittuvien istuinten selkänojien ja taittuvan väliseinän avulla. Merkittävä uudistus on myös se, että matkustamon voi nyt tilata kolmipaikkaisena.



Ainoana moottorivaihtoehtona Kangoossa on Energy dCi 90, joka kuluttaa yhdistetyssä ajossa 4,3 litraa/100 km (CO2 112 g/km). Tehoa tämä moottori tuottaa 90 hv 4000 kierroksella ja vääntöä 200 Nm 1750 kierroksella.

Viimeisimmän sukupolven Energy-moottorit helpottavat kuljettajaa pienentämään kulutusta muun muassa vaihteen valintahetken osoittimella (vakiovaruste) samoin kuin käyttämällä ECO-toimintoa, joka tuottaa parhaimmillaan 10 prosentin kulutussäästön hyödyntämällä edullisimman vääntömomentin, kehottamalla kuljettajaa seuraamaan vaihteen vaihtamisohjeita ja tarkkailemaan kaasupolkimen oikeaa käyttöä.

Vakio- ja lisävarusteet

Kangoon vakiovarustus pitää sisällään mm. ilmastoinnin, radion, jossa Bluetooth-yhteys ja USB liintäntä, ikkunallisen väliseinän, kuljettajan istuimen korkeudensäädön, kauko-ohjatun keskuslukituksen, sähkötoimiset etusivulasit sekä ulkopeilit ja oikean puoleisen peltisen liukuoven.

Uudessa Kangoossa on myös uuden sukupolven ESP-järjestelmä, jossa mm. mäkilähtöavustin sekä Extended Grip –toiminto, joka helpottaa liikkeelle lähtöä hankalissa tieolosuhteissa.



Lisävarustevalikoimaan kuuluu, esimerkiksi Renaultin R-Link multimediajärjestelmä. Järjestelmässä on TomTom -navigointi sisältäen lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten hankalista olosuhteista ja alueista varoittava järjestelmä sekä säätiedotus. R-Link on suomenkielinen ja se myös puhuu suomea. Saatavilla on myös perinteisen peruutustutkan lisäksi peruutuskamera, jossa näyttö sijaitsee kuljettajan häikäisysuojassa.

Uudet Kangoot valmistetaan Renaultin Maubeugen tehtaalla Ranskassa. Tässä Renaultin tehtaassa valmistetaan myös Mercedes Citan tavara-autot.

Normaali kokoisen Kangoo Express dCi 90 S&S:n suositushinta lähtee 21 993 eurosta ja suuremman Kangoo Express Maxi dCi 90 S&S:n hinta 23 998 eurosta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin