Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Renault Twingo 2012

Renaultin uutta muotoiluidentiteettiä esiin tuova Twingo on saapui alkuvuodesta Suomeen. Uutta ilmettä edustaa aikaisempaa suurempi ja pystympi Renault-logo.
Autoesittely Renault Twingo 2012

Takaosassa katse kiinnittyy tavaratilan luukkuun sijoitettuihin takavaloihin. Pyöreämpi takapuskuri ja takaluukun alaosan muotoilu tekevät linjoista aiempaa pehmeämpiä.

Uudistuneen Twingon vakiovarusteisiin kuuluvat ilmastointi, vakionopeudensäädin, radio CD/MP3, ajotietokone ja sähkötoimiset etulasinnostimet sekä turvallisuutta tuovat varusteet ABS-jarrut, hätäjarrutustehostin, etu-ja sivuturvatyynyt, 3-pisteturvavyöt kaikilla istuinpaikoilla, turvavöiden esikiristimet edessä ja etusumuvalot . Ajovakaudenhallintajärjestelmä on saatavana lisävarusteena, 675 eurolla. Uudistuneen Twingon audiojärjestelmässä on USB-kytkentä.

Värikarttaan on puolestaan lisätty uudet sävyt Fuchsia ja Bermudan sininen. Suomen mallistoon kuuluu vapaasti hengittävä 75-hevosvoimainen 1,2-litrainen bensiinimoottori.



Sisätilat ja monikäyttöisyys

Lisävarusteena saatavat erilliset liikuteltavat takaistuimet mahdollistavat takatilojen muunneltavuuden eri tilanteisiin ja parhaimmillaan tavaratila on laajennettavissa 230 litrasta aina 959 litraan asti. Kaksiosaisen taitettavan ja siirrettävän takaistuimen hinta on 344 euroa.

Twingoilua vuodesta 1993

Twingoa valmistetaan Novo Meston tehtaalla Sloveniassa. Ensimmäinen Twingo esiteltiin jo vuonna 1993 ja malli pitää tänä päivänä hallussaan 10 prosentin osuuden kokoluokassaan Euroopan markkinoilla. Vuonna 2007 esiteltyä edellistä Twingo-mallia myytiin viime vuoden lokakuuhun mennessä yli 650 000 kappaletta yhteensä 48 eri markkina-alueella. Suomessa Twingoja on liikenteessä reilut 3000 kpl.



Renault myöntää Twingolle 4 vuoden takuun/100 000 km. Takuun ajan on myös käytettävissä Renault tiepalvelu 24 tuntia päivässä 365 päivää vuodessa. Useimmat korjaustyöt tehdään paikan päällä. Jos matka katkeaa, Renault tarjoaa tilanteeseen sopivan ratkaisun, esimerkiksi sijaisauton, matkaliput tai majoituksen.

3-ovisen, nelipaikkaisen Renault Twingo 1,2 16V-mallin saa omakseen noin 11.100 eurolla.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin