Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Smart Fortwo 2012

Vuodelle 2012 uudistuneen Smart fortwon ulkonäköä ja sisätiloja on päivitetty vielä entistäkin erottuvimmiksi. Matkustamossa käytetään uusia nahka/kangas-verhoiluyhdistelmiä. Uutta on myös sähköinen versio, joka liittyy valikoimaan hieman myöhemmin.
Autoesittely Smart Fortwo 2012

Smart fortwon uudistunutta ulkonäköä korostavat leveä etusäleikkö integroidulla smart-logolla, erottuvammin muotoillut helma- , sivu- ja takalevikkeet sekä etumaskin vaakasuorat led-huomiovalot, jotka saa autoon lisävarusteena.

Kromikoristeinen smart-logo on asetettu keskelle mustaa etusäleikköä. Rekisterikilven alle jäävät ilmanottoaukot on yhdistetty aiempaa leveämmäksi kokonaisuudeksi. Valittavana on kolme uutta kevytmetallivannetta. Smart fortwo passionissa käytetään 9-puolaista vannetta, muussa mallistossa kahta uutta 3-puolaista vannemallia.

Värivaihtoehtoja on seitsemän, uutuutena mattapintainen antrasiitti. Smart fortwo Brabus Xclusiven uusi lisävärivaihtoehto on valkoinen. Smart cabrio –mallin kolmen kattovärin (musta, punainen ja sininen) lisäksi Brabus-tasolla kangaskattoon on tarjolla kuusi muuta värivaihtoehtoa.

Myös smartin matkustamoon on tehty muutoksia. Tällainen on esimerkiksi uusi kristallinharmaa sisävärimaailma. Tällöin istuimet on päällystetty nahka/kangasverhoilulla, ovet ja kahvat tekonahka/kangasverhoilulla ja kojelauta mustalla tekonahalla.



Smartin pulse- ja passion-varustetasojen ilme on värikkäämpi kuin perustason pure-tason autojen. Esimerkiksi etumaskin reunaa ja auton takaosaa koristaa hopeanvärinen lista. Etuspoileri, helmalevikkeet ja takapuskuri ovat korinväriset. Ovien peilikotelot ovat samaa sävyä kuin auton tridion-turvakori. pure-tasolla kaikki em. osat ovat mustia.

Smartin varustetasot ovat edelleen pure, pulse, passion, Brabus ja Brabus Xclusive. smart fortwon saa coupé- ja cabrio-versioina kuudella moottorivaihtoehdolla.

Tarjolla ovat bensiinikäyttöinen 1,0 litrainen mhd-mikrohybridimalli (61 hv ja 71 hv), turboahdettu 1,0 litrainen bensiinimoottori (84 hv ja Brabus 102 hv) sekä taloudellinen 0,8 litrainen cdi-turbodiesel (54 hv). Bensiinimoottorien CO2-päästöt ovat 97-119g/km. Coupe dieselin CO2-päästöt ovat 86 g/km.

Valikoima kasvaa myöhemmin täyssähköisellä smart fortwo electric drive –versiolla. Sähköversion kantamaksi luvataan noin 145 km ja litiumakuston latausajaksi 230 v pistokkeesta 7 tuntia. 400 v pikalatauksella sama onnistuu yhdessä tunnissa. Tehoa moottori tuottaa 55 kw ja vääntöä 130 Nm.

Coupen hinnat liikkuvat 12.500 ja hieman alle 25.000 euron välillä. Cabrion puolestaan lähes 17.000 ja yli 28.000 euron välillä. Sähköversion hinnoista ei vielä ole tietoa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin