Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Suzuki Swift 4x4 2013

Vuonna 2011 Suomessa myyntiin tullut uusi Suzuki Swift sai loppuvuodesta 2013 nelivetoisen 4x4-version, joka onkin parhaillaan Swift malliston ainoa versio. Suomen edullisimmaksi nelivedoksi mainostetun Swiftin nelivetojärjestelmä on toteutettu viskokytkimellä ja se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun etu- ja taka-akseleiden välillä on pyörintänopeuseroa. Auto on siis nelivetoinen vain tarvittaessa.
Autoesittely Suzuki Swift 4x4 2013

Viisiovisen Suzuki Swift 4x4:n vakiovarustelista on varsin kattava. Turvallisuusominaisuudet kuten ESP-ajonvakaustusjärjestelmä, hätäjarrutustehostin ja ABS-jarrut elektronisella jarruvoimien jaolla auttaa kuljettajaa selviämään mahdollisista ongelmatilanteista turvallisesti. Suzuki Swift sai täydet viisi tähteä puolueettomassa Euro NCAP –törmäystestissä. Turvatyynyt (7 kpl) sekä lukuisat turvallisuusratkaisut pehmentävät törmäysvoimia mahdollisessa törmäystilanteessa. Myös vakionopeuden säädin, ilmastointi ja sumuvalot edessä ja takana ovat vakiovarusteina. Lisä varusteena on tarjolla vain metalliväri ja Swift 4WD Offroad –paketti.



Viisiovinen Suzuki Swift 4x4 on saatavilla 1,2-litraisella bensiinimoottorilla ja 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Tehoa moottori tuottaa 94 hv ja vääntöä 118 Nm. Hiilidioksidipäästöt ovat 126 g/km ja polttoaineenkulutus 5,5 l/100 km. Kiihdytys 0-100 km/h vie aikaa 13,4 sekuntia ja huippunopeutta autolle luvataan 165 km/h. Voimanlähteellä pärjää mukavasti kaupunkiliikenteessä, kun muistaa pitää kierrokset korkealla. Moottoritienopeuksissa meno on hieman levotonta, eikä ohjaukseen löydy oikein tuntoa. Moottori ei pidä meteliä, eikä rengasmelukaan ole häiritsevää. Swift 4x4 on oikeastaan pikkuautoksi varsin hiljainen.

Takapenkillä on yllättävän hyvin niin jalka- kuin pääntilaakin. Auton sisustus on pikkuautoon sopiva. Hallitsevaa mustaa värimaailmaa piristävät hopeiset yksityiskohdat. Sisustus on suunniteltu myös käytännölliseksi ja hallintalaitteet ja mittarit ovat juuri siellä, missä niiden pitääkin olla. Ajoasentoa pääsee sovittamaan itselle sopivaksi korkeussäädettävällä ohjauspyörällä sekä istuimen pituussuunnan (240 mm) ja korkeussuunnan (58 mm) säätömahdollisuuksilla. Nahkaisessa ohjauspyörässä on hallintalaitteet audiolle ja vakionopeudensäätimelle. Radio/CD/USB/mp3 –äänentoistojärjestelmään voi helposti liittää taulutietokoneen tai muun USB -äänentoistolaitteen. Manuaalinen ilmastointi on helppokäyttöinen.



Swiftissä säilytystilaratkaisut ja lukuisat eri puolille autoa sijoitetut lokerot pitävät tavarat järjestyksessä ajon aikana. Takaistuin on jaettu 60:40-suhteessa, mikä mahdollistaa tavaratilan joustavan käytön tarpeiden mukaan, vaikka tasaista lattiatilaa ei olekaan tarjolla. Takakonttiin mahtuu mukavasti muutama kauppakassi (211 l) ja takapenkit kaatamalla mukaan mahtuu 528 litran edestä tavaraa. Lastauskynnys on melko korkea. Tavaratilan välipohjan alta löytyy nykyisin jo harvinaiseksi uusissa autoissa käynyt vararengas. Auton pituus on 3 850 mm, leveys 1 695 mm ja korkeus 1 535 mm.

Swift 4x4:n jälleenmyyntihinta on 16 990 €.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin