Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Suzuki SX4 2006-2009

Suzukin pieni crossover SX4 esiteltiin vuonna 2006 ja vuotta myöhemmin myyntiin tuli myös SX4 Sedan. SX4 korvasi Lianan Suzukin mallistossa.
Autoesittely Suzuki SX4 2006-2009

SX4 on saatavana etu- tai nelivetoisena. Neliveto on toteutettu Suzukin uudella sähköisellä kytkennällä varustetulla i-AWD järjestelmällä. Neliveto on myös lukittavissa niin että veto jakautuu tasaisesti kaikille pyörille. Lukituksen ollessa päällä maksiminopeus on 60 km/h. SX4: pituus on 410 cm ja leveveys 173 cm. 19 cm maavara on harvinaisuus pikkuautossa ja mahdollistaa tavallista paremman etenemisen lumihangessa tai mökkitiellä.

Varustetasoja on kaksi, Urban Line (etuveto) ja Outdoor Line (neliveto). Urban Linen moottori on 1,5 litran bensiinikone ja Outdoor Linen vaihtoehdot ovat 1,6 litran bensiini- tai 1,9 litran dieselkone. Bensiinikoneiden yhteydessä on viisivaihteinen manuaalivaihteisto, dieselmallissa kuusivaihteinen manuaali. Kaikkien mallien kiihtyvyys 0-100 km/h on noin 11 sekuntia.

Outdoor Linen mallin varustus on hieman parempi kuin Urban Linen. Eroja ovat mm. kattokiskot, alumiinivanteet sekä mahdollisuus ottaa ESP-ajonvakauden hallintajärjestelmä lisävarusteena.

Molemmissa malleissa on ilmastointi, sähkötoimiset ikkunat edessä, CD-radio kahdeksalla kaiuttimella ja kahdessa osassa taittuva selkänoja. Turvavarusteita ovat kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt ja ikkunaturvaverhot edessä ja takana, aktiiviset niskatuet edessä ja ABS-jarrut elektronisella jarruvoiman tasauksella.

SX4 1.5 Urban Line on edullisin vaihtoehto 17390 euron hinnalla. Outdoor Line bensiinikoneella maksaa 20990 euroa ja dieselversio 26900 euroa.

SX4 Sedanin moottori on 1,6 litran bensiinikone viisivaihteisella manuaalivaihteistolla. SX4 Sedan on aina etuvetoinen. Sedanin 515 litran tavaratila on kärkipäätä auton kokoluokassa (pituus 450cm). Sedan varustetasot ovat GL ja GLX. GLX versiossa on GL version varusteiden lisäksi automaatti-ilmastointi, ESP- ajonvakauden hallintajärjestelmä, sumuvalot edessä ja alumiinivanteet.

SX4 on tavallista sedania korkeampi joka tuntuu auton sisätiloissa mukavana väljyytenä korkeussuunnassa.

GL malli maksaa 17490 ja GLX 19190 euroa (huhtikuu 2008)

Kilpailijavertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin