Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoilua ilman omistamista - Uusi liikkuvuuspalvelumme kokoaa autoilun vaihtoehdot yhteen osoitteeseen

Kuluttajille on ensimmäistä kertaa Suomessa avattu palvelu, jossa voi kattavasti tutustua autoilun eri vaihtoehtoihin ja kustannuksiin.
Autoilua ilman omistamista - Uusi liikkuvuuspalvelumme kokoaa autoilun vaihtoehdot yhteen osoitteeseen

Yksityisleasing, yhteiskäyttöautoilu ja lukuisat eri vaihtoehdot oman auton omistamiselle ovat nouseva autoilun megatrendi. Autotalli.comin uuden palvelun tavoitteena on auttaa kuluttajaa löytämään sopivin autoilun ratkaisu mahdollisimman vaivattomasti: eri palveluntarjoajien tarjoama on tuotu yhdelle alustalle.

  • Haluamme olla markkinoiden edelläkävijä autoilun uudessa aallossa ja kasvattaa yleistä tietoisuutta autoilun lukuisista mahdollisuuksista. Ihmiset arvostavat yhä enemmän huolettomuutta ja helppoutta, jolloin vaihtoehdot auton omistamiselle ovat selvästi nostaneet päätään. Tämä voidaan nähdä myös jakamistalouden ilmentymänä. Näin on luontevaa tuoda muutkin autoilun vaihtoehdot Autotalli.comissa myytävien vaihtoautojen ja uusien autojen rinnalle, kertoo Autotalli.comin liiketoimintapäällikkö Aleksi Alppi.

Tärkeässä roolissa palvelussa on muun muassa mahdollisuus yhdellä tarjouspyynnöllä kilpailuttaa omiin tarpeisiin sopivat yksityisleasingtoimijat.

  • Asiakkaat ovat ottaneet palvelun hyvin vastaan ja tarjouspyyntöjen määrä on ylittänyt odotuksemme, Alppi toteaa.

Palvelusta löytyvät myös laskurit, joiden avulla kuluttaja voi vertailla oman auton omistamisen kustannuksia kilpaileviin vaihtoehtoihin. Työkalujen avulla voidaan arvioida autoilun kokonaiskustannuksia: laskea ajan myötä syntyvä auton arvon alentuma sekä arvioida muita kustannuksia kuten veroja, vakuutuksia, huoltoja sekä renkaiden ja autopesujen hintoja.

Tutustu Autotalli.comissa yksityisleasingiin, yritysleasingiin ja yhteiskäyttöautoiluun

Lisätiedot: Liiketoimintapäällikkö Aleksi Alppi, puh. 010 665 3518


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin