Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Pariisin autonäyttely 2012: Skoda

Skodalla on alkamassa uutuuksien vyörytys, joka käynnistyi Rapidin ensiesittelyllä. Rapid saattaa Octavian hetkellisesti hankalaan tilanteeseen, sillä uutuus tarjoaa halvemmalla lähes saman kokoisen, tyylikkäämmin muotoillun auton ennen kuin uusi, suurempi Octavia esitellään ensi vuonna.
Pariisin autonäyttely 2012: Skoda

Rapidin takaistuimella polvitilaa on enemmän kuin Golfissa tai Octaviassa, mutta pääntila on hivenen niukka varsinkin sivusuunnassa. Tavaratila on Octaviaa vastaavaa jättikokoa. Laajennettuna tavaratilan pohja ei ole läheskään suora eikä portaaton. Istuimet eivät ole Octavian veroiset.

Sisustuspaneelit ovat täysin kovamuovisia.  Kojetaulu on hyvin selkeälinjainen. Mittariston fontit ovat tuoreemman näköiset kuin Octaviassa, tässä Skoda on siirtynyt Citigon aloittamalle linjalle. Elegance-malliin sisältyvässä mittariston keskinäytössä grafiikka on yhtä karkea kuin Octaviassa, joten tässä Rapid pysyttelee jäljessä uudesta Golfista. Bensaluukussa on paikka jääskrapalle, mutta itse bensakorkki täytyy avata avaimella. Mitään edistyneempiä varusteita, kuten ksenonvaloja Rapidiin ei ainakaan toistaiseksi ole saatavissa. Uudelle Octavialle on jätetty selkeästi paikka mallistoon.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin