Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Unohda katumaasturit, Volkswagen Amarok on uusi musta

Volkswagen on julkaissut ensimmäisiä kuvia ja tietoja uudistuneesta pick-up -malli Amarokista. Lava-autoja aletaan markkinoida nyt enemmän myös työkäytön ulkopuolelle, ja uusi Amarok alkaa muistuttaa enemmän premium-autoa kuin likaista työjuhtaa.
Unohda katumaasturit, Volkswagen Amarok on uusi musta

Volkswagen Amarok Aventura on kokoluokkansa ensimmäinen premium pick-up, jonka sydämenä sykkii uusimman sukupolven V6-moottori.  Amarokin sisätilat ovat kokeneet myös muutoksen. Amarokin ohjaamoa on päivitetty ja Aventura-lanseerausmallissa vakiovarusteena ovat mm. värillinen monitoiminäyttö sekä huipputason radio- ja navigaatiojärjestelmä. Kuljettaja ja etuistuimen matkustaja voivat nauttia sähköisesti säädettävästä selkäystävällisestä ergoComfort mukavuusistuimesta.

Volkswagen Amarokin uskotaan miellyttävän myös perinteisempiä SUV-asiakkaita. Voimapuolella tämä pick-up tarjoaa 550 Nm vääntöä ja 224 hv tehoa. Amarok kiihtyy 0-100 km/h 7,9 sekunnissa. 

Volkswagen Amarokissa istutaan korkealla ja sisätilojen viimeistelyyn on panostettu. Uudelleensuunniteltu kojelauta korostaa horisontaalisia linjoja, tasojen selkeitä eroavaisuuksia ja kulmien tarkkuutta. Useat säilytyslokerot helpottavat tavaroiden säilyttämistä.

Yksi uuden Amarokin kohokohta on lisävarusteena saatavat uudet sähköisesti säädettävät ergoComfort-etuistuimet, jotka tarjoavat matkustajille mukavuutta pitkilläkin ajomatkoilla. Sähkösäätöiset 14 suuntaan säädettävät etuistuimet voidaan säätää kunkin matkustajan mittojen mukaan. Istuinten korkeutta ja pitkittäisasentoa voidaan säätää napin painalluksella. Ristiseläntuen leveyttä ja korkeutta voidaan säätää sähköillä, samoin kuin selkänojan ja istuintyynyn kaltevuuttakin. Myös istuinten reisituen pituutta voidaan säätää manuaalisesti. Lisävarusteena on saatavilla myös nahkapäällysteiset istuimet Ceramique-tikkauksilla. 

Monitoimiohjauspyörästä voi helposti käyttää radiota, puhelinta, vakionopeudensäädintä tai monitoiminäyttöä. Amarok Aventura -lanseerausmalli on varustettu värillisellä monitoiminäytöllä, joka on sijoitettu mittariston keskelle. Kuljettaja voi vaihtaa vaihteita lisävarusteena saatavilla ohjauspyörän taakse sijoitetuilla vaihteenvalitsimilla 8-vaihteisen automaattivaihteiston yhteydessä.

Volkswagen Amarok on nyt saatavilla uusimmalla infotainment-järjestelmällä varustettuna. App Connect –älypuhelinliitännät, Guide&Inform-järjestelmä sekä Car-Net online -palvelut ovat saatavilla lisävarusteena. Composition Media ja Discover Media -infotainment-järjestelmät tarjoavat molemmat sähköisen äänen vahvistuksen. Kuljettajan ei enää tarvitse kääntää päätä tai korottaa ääntä puhuakseen auton takaosaan, sillä takaistuinten matkustajat voivat kuulla kuljettajan äänen takakaiuttimien vahvistamana.

Ensimmäiset uudet Amarokit saapuvat syksyllä Suomeen ja ennakkomyynti alkaa kesällä. Tarjolle tulee 3,0 V6 TDI -moottori kolmena versiona 120 kW, 150 kW ja 165 kW -tehoisena. Pienin moottori on aina manuaalivaihteinen ja varustettu kytkettävällä 4Motion-nelivedolla sekä alennusvaihteistolla. 150 kW -versio on saatavilla myös automaattivaihteisena. Tehokkain 165 kW -versio on saatavilla ainoastaan automaattivaihteisena. Myös Amarok Aventura tulee Suomeen.

Kuvat:Volkswagen

Autotalli.com
Volkswagen Amarok vaihtoautot
Volkswagen uudet autot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin