Opel Calibra

Vuosina 1989 – 1995 valmistettu Opel Calibra on saksalaismerkin coupe -mallinen urheiluauto. Mallia valmistettiin yhteensä 239 118 kappaletta. Calibra oli aikanaan merkittävä malli suomalaisille, sillä autoa valmistettiin sakslaisten tehtaiden lisäksi myös Suomessa Uudenkaupungin autotehtaalla.

Calibra seurasi Opelin urheilullisten mallien sarjassa Opel Mantaa. Calibra oli aikanaan edistyksellinen auto, sillä siinä oli automaailman pienin ilmanvastuskerroin. Malli säilytti asemansa virtaviivaisimpana autona aina vuoteen 2000. Teknisiltä ratkaisuiltaan Calibra muistutti pitkälti Opel Vectraa.

Myös varustelultaan Calibra vastasi monilta osin Opel Vectraa, mutta lisävarustelista oli kattavampi. Calibroihin sai esimerkiksi jäähdytetyn hansikaslokeron, kattoluukun ja kaksi etuturvatyynyä. Autoon sai vakiovarusteena myös ABS-jarrut ja lisävarusteena luistoneston. Opel Calibraa valmistettiin sekä etu- että nelivetona.

Moottorivalikoima painottui Calibroissa suuriin ja suorituskykyisiin moottoreihin, sillä kaikki moottorit olivat yli 2,0-litraisia ja suurin moottori oli 2,5-litrainen V6-moottori, joka on teholtaan 170 hevosvoimaa.

Opel Calibra mallisarjan tiedot

Tällä hetkellä autosta ei ole myynti-ilmoituksia Autotalli.com:ssa

Katsotuimmat Opel Calibra autot

Autoja ei ole saatavilla.

Uusimmat Opel Calibra autot

Autoja ei ole saatavilla.

Edullisimmat Opel Calibra autot

Autoja ei ole saatavilla.