LIIKKUVUUS JA VUOKRAUS

Helppoa ja huoletonta autoilua ilman auton omistamista

AUTON OMISTAMISESTA AUTON VUOKRAUKSEEN

Perinteisen autonvuokrauksen rinnalle on tullut uusia tapoja vuokrata auto: erilaiset yksityisleasingit sekä yhteiskäyttöautojen minuutti- ja tuntivuokraus. Uudet palvelut tarjoavat ratkaisun lyhyeen tai pitkäaikaiseen vuokraukseen, jolloin oman auton omistamisesta koituvia yllättäviä kuluja ei tarvitse miettiä.

Tämän sivuston tarkoitus on kerätä kaikki alan toimijat yhteen paikkaan, jotta niiden vertailu olisi mahdollisimman helppoa. Sivuston kautta yhteydenotto mielenkiintoisiin palveluntarjoajiin on tehty helpoksi.

Yritykset
Vertailu
Kilpailutus

Leasing

Leasing on autojen pitkäaikaista vuokrausta, jonka kesto on yhdestä kuukaudesta neljään vuoteen. Yksityishenkilönä saat uuden tai käytetyn auton käyttöösi kuukausimaksua vastaan.

Leasing-yritykset

Autonvuokraus

Perinteinen autonvuokraus on laajentunut uusille alueille, kun autovuokraamot tarjoavat nykyään monenlaisia palveluja, mm. leasing-tyyppisiä ja yhteiskäyttöä muistuttavia ratkaisuja.

Autovuokraamot

Yhteiskäyttöautot

Yhteiskäyttöinen auto vuokrataan lyhyeksi ajaksi. Se on joko pienen piirin yhteiskäyttöinen auto tai kenen tahansa vuokrattavissa. Usein vuokraus tapahtuu ilman ihmiskontaktia puhelimen sovelluksen avulla.

Tutustu palveluntarjoajiin

VERTAILU

PYYDÄ LEASING-TARJOUS

Autotalli.com tekee yhteistyötä leasing-palveluntarjoajien kanssa ja haluamme tehdä sinulle tarjousten vertailun helpoksi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin täyttää Autotalli.comin lomake ja olemme puolestasi yhteydessä parhaisiin autoleasing-toimijoihin. Tavoitteemme on, että saat useamman tarjouksen, joista valitset sinulle sopivimman. Pyydä tarjouksia vaikka heti, se on täysin ilmaista!

Kilpailuta leasing

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm.

ARTIKKELIT

Tilastotieteilijä
Green Mobility
Tuup - digitaalinen palvelu