Toyota Yaris Verso

Yaris Verso on 5-ovinen pieni tila-auto, jota tuotettiin vuosina 2000 – 2004. Mallia ei siis ole enää saatavilla uutena. Vuonna 2004 Yaris Versoa rekisteröitiin Suomessa 704 kappaletta.

Yaris Verso on käytännöllinen yhdistelmä tila-auton monipuolisuutta ja pienen perheauton parhaita puolia. Se merkitsee muunneltavuutta, muhkeita sisätiloja ja hyvää ajomukavuutta. Sisältä tilava, mutta ulkoa näppärän kokoinen Yaris Verso on pituudeltaan pikkuautojen luokkaa, mutta siinä on valtavasti kuljetustilaa. Tyylikkäät sisätilat muuntuvat käden käänteessä matkustajakuljetuksista tavarakuljetuksiin.

Myöskään suorituskykyä ei ole tehokkaiden, mutta ympäristöystävällisten moottoreiden kanssa unohdettu. Auton matala painopiste pitää kuitenkin huolen siitä, että Yaris Verso on kaikissa tilanteissa ajokäytökseltään erittäin vakaa. Sen ohjaus on tarkka, mutta kuitenkin kevyt ja rento. Auto on rakenteidensa ansiosta myös todella ketterä ajossa.

Turvallisuutta lisää se, että näkyvyys tielle on erinomainen: ikkunat ovat keskikokoisia suuremmat ja istuimet noin 20 prosenttia tavallista korkeammalla. Yaris Verson suunnittelussa on painotettu erinomaista törmäyksenkestävyyttä. Korin etu- ja takaosan kokoonpainuvat törmäysvyöhykkeet, keskikaton vahvistetut pilarit ja sivutörmäyspalkit vähentävät matkustamon muodonmuutoksia onnettomuustilanteissa ja siten myös matkustajien vammautumisuhkaa.

Toyota Yaris Verso mallisarjan tiedot

Tällä hetkellä autosta ei ole myynti-ilmoituksia Autotalli.com:ssa

Katsotuimmat Toyota Yaris Verso autot

Autoja ei ole saatavilla.

Uusimmat Toyota Yaris Verso autot

Autoja ei ole saatavilla.

Edullisimmat Toyota Yaris Verso autot

Autoja ei ole saatavilla.