Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Älä anna koronan viedä autonostohalujasi – näin kauppa ja fiilistely onnistuu myös verkossa

Poikkeukselliset ajat vievät autokauppaa entistä kiivaampaan tahtiin sähköisiin kanaviin.
Älä anna koronan viedä autonostohalujasi – näin kauppa ja fiilistely onnistuu myös verkossa

Vaikka koronavirus on ajanut ihmiset hetkellisesti neljän seinän sisälle, suuressa kuvassa liikkumisen tarve ei ole vähentymässä ja henkilöautoilla on lähitulevaisuudessakin merkittävä rooli sujuvan arkiliikkumisen mahdollistajana. Harva tulee myöskään ajatelleeksi, että oma henkilökohtainen ajoneuvo on myös poikkeustilanteissa lähtökohtaisesti kaikista turvallisin valinta välttämättömään liikkumiseen. 

Mikäli auton ostaminen tai vaihtaminen on ajankohtaista, koronan ei kannata antaa jarruttaa ostohaluja, sillä nyt voi olla jopa hyvä aika hankkia uusi tai käytetty auto. Auton pitkäaikainen vuokraaminen, eli yksityisleasing, on myös riskitön vaihtoehto uuden auton hankintaan.

Autokauppaa voi käydä näppärästi myös verkossa, ja monet autoliikkeet tarjoavat tällä hetkellä erilaisia keinoja, joilla autoon voi tutustua ilman tarvetta marssia kivijalkaliikkeeseen. Esimerkiksi chat-palvelut ovat kasvattaneet suosiotaan.

– Kiinnostus autonostoa kohtaan ei ole juuri vähentynyt koronan takia. Autotalli.comin kävijätilastoissa nähtiin ensimmäisinä Suomea koskevina karanteenipäivinä laskua, mutta alkushokin jälkeen kävijöitä on riittänyt jopa enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan, Autotalli.comin liiketoimintapäällikkö Aleksi Alppi. 

Autotalli.com haluaakin olla mukana helpottamassa omalta osaltaan autokaupan sujuvuutta tarjoamalla kaikille palvelussa mukana oleville autoliikkeille ilmaisen WhatsApp-ominaisuuden kesäkuun loppuun asti. 

Puhelimen WhatsApp-sovelluksella yhteydenpito asiakkaan ja autoliikkeen välillä on vaivatonta ja mahdollistaa helposti myös esimerkiksi auton esittelyn videon avulla. Autotalli.comin käyttäjä löytää ominaisuuden valitsemansa auton kohdesivun myyjän yhteystietojen kohdalta, mikäli autoliike on ominaisuuden halunnut ottaa käyttöön.

Kun sopivan auton on löytänyt, myyjältä voi rohkeasti tiedustella mahdollisuutta saada autoa koeajoon ilman tarvetta vierailla liikkeessä. Vastuulliset autoliikkeet pitävät autojensa sisätilojen puhdistuksesta tällä hetkellä erityisen hyvää huolta.

– Tätä hetkeä leimaa epävarmuus, mutta autoliikkeiden näkökulmasta ajan voi nähdä myös mahdollisuutena ottaa käyttöön uudenlaisia tapoja pitää asiakkaisiin yhteyttä. Kävijätilastomme osoittavat, että kiinnostus autoihin ei ole laantunut, vaikka ostopäätöksissä aiempaa pidempään kestäisikin, Alppi kannustaa.

AUTOTALLI.COM

Katso myytävät uudet autot.

Katso myytävät vaihtoautot.

Kilpailuta yksityisleasing.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin