Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely BMW 335i farmari

Tupla turbolla varustettu BMW 335i Touring on yksityiskohdiltaan lähes virheetön auto. Ajettavuus on huippuluokkaa, teknologia edustaa varmasti tämän päivän parasta osaamista ja se on vielä erittäin tehokas.
Autoesittely BMW 335i farmari

Hintalappu on ainoa asia, mikä nostaa karvat pystyyn (alkaen n.63 000 euroa). Se ei tietenkään ole luokassaan yksin, joten valinnan varaa on jos hintalappu huimaa.

Kuten 3-sarjan sedan on farmarikin ilmeeltään nuolimainen. Isoilla vanteilla ja leveillä renkailla varustettu farmari näyttää jossain määrin jopa paremmalta kuin sedan. Farmari mallin pitkä katto tarjoaa yllättävän paljon lisätilaa takapenkkiläisille sekä antaa arvokkuutta ja urheilullisuutta, jota porrasperä ei aivan samassa määrin tarjoa.

Sisätilat

Sisätilat tarjoavat nahalla päällystetyn ohjauspyörän, harjattua metallia sekä apuvalaistusta jotka syttyvät ovenkahvojen alle iltahämärällä. Perusistuimet tukevat riittävästi, mutta tarjolla on myös urheiluistuimet lisävarusteena. Ja sitten on tietysti iDrive -monitoimiohjain jolla on päästy eroon kaikista turhista pikkunappuloista, sitä pitää vain opetella käyttämään. Etuovessa on myös nappi josta voi avata erikseen takaluukun ikkunan.

Takaluukun lastausalue on yllättävän suuri(640 litraa) ja kun penkit saa vielä taitettua tasaiseksi alaksi, kasvaa tila yhteensä 1385 litraan.

Varusteet ja turvallisuus

Vakiovarustukseen kuuluu esimerkiksi: Manuaalinen ilmastointilaite, monitoimiohjauspyörä, BMW:n perus CD soitin, AUX liitäntä, sähköikkunat mukavuustoiminnolla, start/stop näppäin, sekä 17 tuuman alumiinivanne rengaspaketti.

Turvallisuus varusteita on tarjolla vakiona seuraavasti: DSC ajovakaudenhallinta, CBC kaarrejarrutusjärjestelmä, Dynaaminen jarruvalvonta DBC, Luistonvalvonta DTC, kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt, pää ja sivuturvatyynyt edessä ja takana, sekä rengasrikkonäyttö.

Lisävarusteita on tarjolla paljon, mutta tässä muutama: Xenon ajovalot, parkkitutkat eteen ja taakse, aktiiviohjaus, automaattisesti himmentyvä taustapeili, Navigaatio järjestelmä jossa 80 gigan kovalevy (muutama erihintainen vaihtoehto), ääniohjaus (audio ilmastointi, puhelin ja navigointi), Hifi Professional kaiutinjärjestelmä (13 kaiutinta) sekä sport alusta.

Moottori

Auton sydän on kuitenkin tupla turbolla varustettu 3 litrainen kuusisylinterinen moottori. 306 hevosvoimaa kehittävä moottori kuluttaa noin 9,3 litraa yhdistetyssä ajossa. C02 päästöjä kertyy 222/km. Huippunopeus on rajoitettu 250 kilometriin tunnissa ja nollasta sataan auto kiihtyy 5,7 sekunnissa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin