Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Chevrolet Spark 2013

Chevrolet Sparkista esiteltiin Pariisin autonäyttelyssä syksyllä 2012 kevyesti uudistunut malli. Maski on muiden uusien Chevroletien tapaan jaettu kahteen osaan. Takana puolestaan lisäjarruvalo on siirtynyt yläspoileriin.
Autoesittely Chevrolet Spark 2013


Nyt uudistunut Chevrolet Spark on saapunut Suomeen. Parannuksia on tehty ulkonäköön ja sisustukseen. Keulaa hallitsee jäähdyttäjän säleikkö, jonka keskellä on kookas, Chevroletin solmuke. Keulaa on myös kehitetty aiempaa urheilullisemman näköiseksi. Uutta ovat jäähdyttäjän säleikkö, etupuskuri, etuvalot ja sumuvalojen sijoitus ja muoto. Takana LED-lisäjarruvalo on nostettu takaikkunalta takaspoileriin. Näin jarruvalo näkyy entistä pidemmälle.

Sparkin mitat ovat ennallaan eli pituus on 3,64 metriä ja leveys 1,6 metriä. Kori on aina viisiovinen ja autossa on myös takana paikka kolmelle matkustajalle pääntukineen.

Sisällä keskikonsoli on suunniteltu uudelleen niin, että siitä löytyy aiempaa enemmän säilytystilaa. Autoon on tuotu uusia ratkaisuja, kuten hallintalaitteiden, katkaisijoiden ja mittariston viileä jäänsininen taustavalaistus. Radion lisäksi uudistuneesta autosta löytyy cd-soittimen lisäksi liittimet MP3-soittimelle ja USB-laitteille. 



Matkustamon materiaalit on uusittu ja ne tuovat sinne pirteän tunnelman. Paremmin varustellussa LTZ:ssa voi valita verhoiluun vihreän, keltaisen tai hopeisen korostuksen. Tärkeää ovat kuitenkin tilat, jotka ovat korin mittoihin nähden yllättävän suuret. Tavaratila vetää perusasennossa 170-litraa ja penkit kaadettuna 568-litraa.

Turvavarusteluun kuuluu niin ajonvakautus kuin kuusi turvatyynyä. Takaistuimelta löytyy myös ISOFIX-kiinnikkeet lastenistuimille. Vakiovarusteiseen LS-varustetasoon kuuluvat ilmastointi, epäsymmetrisesti jaettu takaistuin, sähkökäyttöiset ikkunannostimet etuovissa ja keskuslukitus.



Chevrolet Sparkin toisena vaihtoehtona on 10 990 euron hintaisen 1,0 LS:n lisäksi 1,2 LTZ, joka maksaa 13 590 euroa. Siinä on tehokkaamman moottorin lisäksi melkoinen määrä varusteita: 15-tuumaiset kevytmetallivanteet, peruutustutka, etusumuvalot, ajotietokone, sähkösäätöiset taustapeilit, sähkökäyttöiset ikkunannostimet myös takaovissa, radion säädöt nahkaverhoillussa ohjauspyörässä ja varashälytin.

Yksilitrainen moottori kehittää tehoa 68 hevosvoimaa ja vääntöä 93 Nm. Kiihdytys 0-100 km/h onnistuu näillä eväillä 15,3 sekunnissa. Tehokkaampi vaihtoehto on 1,2-litrainen, joka kehittää 81 hevosvoiman tehon ja 111 Nm maksimiväännön. Kiihdytys 0-100 km/h onnistuu 12,7 sekunnissa. Molempien moottorien keskikulutus on 5,0-litraa/100 km ja CO2-päästöjä syntyy 118 grammaa/km. Vaihteistona molemmissa vaihtoehdoissa on 5-vaihteinen manuaali.

Uudistuneen Sparkin hinnat lähtevät edellä mainitusti 1,0-litraisella moottorilla ja LS-varusteilla 10 990 eurosta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin