Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Kia Soul 2012

Kia Soul uudistui hienoisesti vuodelle 2012. Muutokset voi nähdä lähinnä ajovaloissa ja puskureissa. Sisällä muutoksia tuskin huomaa. Konepellin alla muutokset ovat suurempia, sillä bensiinimoottori on muutettu suorasuihkutteiseksi.
Autoesittely Kia Soul 2012

Ulkomitoiltaan kompakti Soul (4,1 m) on sisätiloiltaan yllättävän tilava. Maasturimainen korkeus ja poikkeuksellisen pitkä akselinväli tarjoavat hyvin tilaa lattiasta kattoon. Sisätilojen hiukan yllättäväkin muotoilu ei ilahduttavasti poissulje matkustamon käytännöllisyyttä.

Aiemmin Kia Souliin oli tarjolla neljä varustetasoa: Street Burner, Retro Chic, Shine ja Graphite. Haluamansa tyylin pystyi viedä vieläkin pidemmälle runsaan lisävarustevalikoiman avulla.

Nykyään ainoa ja kattava varustetaso on EX, jonka lisäksi voi ostaa lisävarustepaketti Style & Comfortin. Se pitää sisällään 18" kevytmetallivanteet 225/45/18 renkailla, automaattisen ilmastoinnin, takaspoilerin, sähköisesti kylkiä vasten taittuvat sivupeilit LED-suuntavaloilla, Premium audio-järjestelmän 7 kaiuttimella sekä "Tartan Check" -sisäverhoilun (tumma tai beige).

Kia Soulin konepellin alta löytyy uudistuksen läpikäynyt 1,6-litrainen nyt suorasuihkutteinen bensiini (140 hv) - ja dieselmoottori (115 hv). Molempien yhteyteen voi uudistuksen myötä valita joko kuusivaihteisen manuaalin tai automaattivaihteiston. Bensaversion kulutus on 6,0 litraa sadalla ja CO2-päästö 139 grammaa kilometrillä. Dieselin yhdistetty kulutus on 4,7 l/100km ja CO2-päästöt 128 g/km.

Kia Soulissa on vakiona muun muassa ESP-ajonvakautusjärjestelmä, kuusi turvatyynyä, aktiiviset pääntuet, ABS/EBD-jarrut, turvavöiden esikiristimet ja voimarajoittimet sekä ajonestolaite.

Kia Soul -malliston hinnat lähtevät 20.357 eurosta. Kallein versio maksaa lähtöhinnaltaan noin 25.000 euroa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin