Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Kia Sportage 2012

Kian katumaasturi Sportage uudistui tyyliltään ja tekniikaltaan mallivuodelle 2011. Euroopassa suunnitellusta ja valmistetusta Kia Sportagesta saatiin esimakua jo vuonna 2007, jolloin Kia Kue-konseptimalli esiteltiin.
Autoesittely Kia Sportage 2012

Nelivetomalliston suorituskyvystä vastaavat kaksilitraiset diesel- ja bensiinimoottorit. Euro5-päästönormit täyttävä Common Rail -turbodiesel (136 hv) tuottaa 320 Nm:n väännön (A/T 373 Nm). Hiilidioksidipäästöjä syntyy 149 grammaan kilometriltä.

163-hevosvoimaa kehittävän kaksilitraisen bensiinimoottorin hiilidioksidipäästöt ovat 181 grammaan kilometriltä. Molemmat moottorivaihtoehdot ovat saatavilla manuaalina ja automaattina. Bensiinimanuaalissa vaihteisto on 5-vaihteinen, dieselissä 6-vaihteinen. Uuden sukupolven automaatti on myös 6-vaihteinen.

Uudessa Sportagessa on Magna Dynamax-nelivetojärjestelmä. Normaalitilanteessa ajoneuvo on etuvetoinen, mutta tilanteen vaatiessa vetovoima välittyy automaattisesti myös takapyöriin. Tarvittaessa neliveto on lukittavissa 40 km/h:ssa asti napin painalluksella.

Kia Sportagen etuvetoiset mallit on varustettu 1,6-litraisella suorasuihkutusbensiinimoottorilla (135hv) sekä 1,7-litraisella dieselmoottorilla (115 hv).

Varustetasot ovat LX ja EX

LX-varustelu sisältää muun muassa HAC-mäkilähtöavustimella sekä DBC-alamäkihidastimella varustetun ESC-ajonvakautusjärjestelmän, ilmastoinnin, 6 turvatyynyä ja 16” kevytmetallivanteet. Suomen sääoloihin takaistuimien lämmittimet on myös tervetullut vakiovaruste. 

EX-varustelu täydentää listaa muun muassa Led-päivävaloilla, automaattisella kaksialueilmastoinnilla, kangas-/nahkaverhoilulla ja peruutustutkalla. Lisävarusteista saataville tulee muun muassa Smart Key -älyavain sekä ajomukavuutta lisäävät Xenon-valot. Tavaratilan koko vaihtelee normaaliasennon 564 litrasta parhaimmillaan 1353 litraan penkit alastaitettuina.

Etuvetoisten mallien hinnat lähtevät 24.800 eurosta ja nelivetoisten 30.800 eurosta.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin