Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Mitsubishi Colt 2008-2011

Mitsubishi Coltia markkinoidaan sekä suurena pikkuautona että pienenä tila-autona ja vielä kompaktina perheautona.
Autoesittely Mitsubishi Colt 2008-2011

Takaistuimen voi jakaa 60/40 suhteessa. Takaistuin vaakatasossa tai kokonaan irrotettuna tavaratilaa syntyykin reilusti. Mallin juuret ovat jo 1960-luvulla, ja Coltin nykyinen mallisto tuli Euroopan markkinoille vuonna 2004

Sisältä Colt on yksinkertaisen karu, mutta vakio- ja valinnaisvarustus on monipuolinen. Neli- tai kaksiovisesta Coltista on tarjolla usean varustetason versioita.

CZ3 75 Inform Cooliin kuuluu vakiona ABS-jarrut ja elektroninen jarrupaineen säätö. Ohjaustehostus säätyy sähköisesti nopeudun mukaan. Takapenkki on yhtenäinen. Tavaratilan tilavuus on 210 litraa.

Moottorit ovat 1,1-1,3 litraisia bensiinikoneita, ja polttoaineen keskikulutus on noin 5,5 litraa. Kilometrin matkalla syntyy hiilidioksidipäästöjä 130-140 grammaa.

Colt 75 Greenin tavaratila on jo suurempi kuin Informin - 311 litraa.

Invite Coolissa ja Colt 95 Insportissa on vakiona kuusiportainen vaihteisto, jota voi käyttää sekä käsivalintaisena että automaattina. Niiden takaosasta löytyy kahdessa osassa irrotettava istuin. Äänentoistosta huolehtii kuusi kaiutinta. Näihin malleihin kuuluvat myös kattoturvatyynyt.

Myynnissä on lisäksi Colt CZC, jossa on erityisesti panostettu korin suunnitteluun. Se muuntuu tarvittaessa avoautoksi. Moottori on hieman muita isompi, 1,5-litrainen, samoin bensiinin kulutus (6,6 litraa 100 kilometrillä) ja hiilidioksidipäästöt (157 grammaa kilometrillä).

Coltilla on 3 vuoden tai 100 000 ajokilometrin täystakuu ja kolmen vuoden ajoturva. Takuuta voi pidentää kahden vuoden maksullisella jatkoturvalla.

Colt Green maksaa noin 17 000 euroa, Insport noin 15 000 euroa, Invite Cool 13 000 - 14 000 euroa ja CZC noin 20 000 euroa (maaliskuu 2008).

Colt sai neljä tähteä viidestä EuroNCAP:n kolaritestissä (v. 2005). Lasten turvallisuudesta Colt sai kolme tähteä neljästä. Jalankulkijan turvallisuudessa ilmeni parantamisen varaa, tähtiä tuli vain yksi neljästä. Testitulosten mukaan puskurin ja konepeiton reunojen muotoilu oli törmäyshetkellä varsin turmiollinen jalankulkijalle.

Uusia Mitsubishi Colteja ja sen CZC-versioita rekisteröitiin vuonna 2007 Suomessa 179 kappaletta.

Vertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin