Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Nissan X-Trail 2012

Nissan X-Trail on neliovinen pienehkö citymaasturi. Nissan Qashqaissa on sama alusta kuin X-Trailissa.
Autoesittely Nissan X-Trail 2012

X-Trailin valmistus alkoi vuonna 2001, ja se oli Nissanin ensimmäinen citymaasturi. Tuorein versio esiteltiin Geneven autonäyttelyssä keväällä 2007. Se sai kevyen kasvojen kohotuksen vuonna 2010 ja se valmistetaan Japanissa.

X-Trailit ovat nelivetoja, joiden erikoisominaisuuksiin (ei EX mallissa) kuuluu DDS-alamäkihidastin (Down Hill Support). Se pitää jarrujärjestelmän avulla nopeuden alamäessä automaattisesti tasaisena. USS-mäkilähtoapu (Upphill Start Support) pitää jarrut päällä ja auton paikallaan siihen asti, kunnes kuljettaja haluaa lähteä liikkeelle.

Valittavana on kaksi moottorivaihtoehtoa, jotka ovat hiukkassuodattimella varustettuja dieselmoottoreita. Pienempi tehoinen diesel on saatavilla myös 6-vaihteisella Tiptronic-automaattivaihteistolla. 2.0 litraiset (150 hv ja 173 hv) dieselit vievät kaupunkiajossa 7,8 litraa ja maantiellä 5,5 litraa sataa ajokilometriä kohti. Yhdistetyssä ajossa kuluu 6,4 litraa (automaatilla 7,1).

Myynnissä on kolme varustelutasoltaan erilaisia malliversioita. XE on perusmalli, ja SE:ssa on lisäksi mm. 40/20/40-suhteessa taittuva takaistuin, kromattu etusäleikkö sekä tuulilasinpyyhkijän sadetunnistin. LE erottuu joukosta kromatuilla ovenkahvoilla, nahkaverhoilulla ja panoraamakattoikkunalla.

Matkatavaroille on runsaasti tilaa, jonka voi jakaa useisiin osiin. Tilaa voi kasvattaa kaksoispohjan irrottamalla 600 litraan, ja takapenkit käännettyinä tila kasvaa lähes 1800 litraan.

Nissan X-Trail sai neljä tähteä viidestä sekä aikuismatkustajien kolariturvallisuudesta että lapsiturvallisuudesta EuroNCAP-testissä. Jalankulkijaturvallisuuden testitulos oli kaksi tähteä neljästä.

Nissan X-Trailin hinnat lähtöhinnat liikkuvat vajaan 40.000 ja hieman yli 55.000 euron välillä.

Vertailu


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin