Autoesittely Volvo V70 2013 | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Autoesittely Volvo V70 2013

Volvo uudisti kevyesti kerralla 60-, 70- ja 80-sarjan mallinsa ja esitteli ne Geneven autonäyttelyssä alkuvuonna 2013. Autojen uusittu keula vaikuttaa nyt entistä leveämmältä.
Autoesittely Volvo V70 2013

Yksi markkinoiden tilavin farmariauto Volvo V70 sai uudistuksessa mm. uudet päiväajovalot, kromikoristuksia, uuden takapuskurin, pakoputket ja samalla saataville tuli myös 19 tuuman vanteet. Sisätiloihin tuli tarjolle uusia sisustuspaketteja sekä V40 mallissa esitelty mukautuva digitaalinäyttö. Täysgraafinen digitaalimittaristo kolmella näyttögrafiikalla käyttää aktiivista TFT-näyttöä, joka näyttää kuljettajalle mukautettuja tietoja.

Valittavana on kolme eri teemaa: Elegance, Eco ja Performance. Elegance-oletustilalla on klassinen ulkoasu. Eco-tilassa on vihreä väriteema, ja se on suunniteltu rohkaisemaan taloudelliseen ajotapaan. Vasemmalla oleva Eco-mittari näyttää polttoaineen kulutustietoja, ja taloudellinen ajo palkitaan vihreällä E-valolla. Performance-teema sisältää punaisen valaistuksen. Käyntinopeusmittari korvaa Elegance- ja Eco-versioiden nopeusmittarin. Ajonopeus esitetään digitaalisesti. Oikealla puolella on tehomittari, joka näyttää, kuinka paljon moottorin tehoa on käytettävissä.

Uusi matkustamovalaistus valaisee avaintoimintoja, kuten mukitelineitä, ovenkahvoja, istuimen säätimiä ja tavara- ja säilytystiloja. Automaattivaihteistolla varustetuissa autossa on myös uusi vaihdekepin nuppi pianon mustalla koristuksella.Sensus-HMI-käyttöliittymään on tuotu uusia ominaisuuksia, jonka avulla autossa voidaan olla yhteydessä Internetiin. Sensus Connected Touch -järjestelmä muuntaa 7-tuumaisen näytön infrapunakosketusnäytöksi, jota voi käyttää myös hanskat kädessä. Yhteyden verkkoon voi muodostaa autoon asennetun 3G/4G-nettitikun tai matkapuhelimen kautta. Connected Touch sisältää mm. ääniohjatun autoon integroidun Spotify-yhteyden. Lisäksi autossa olijoiden kesken voi jakaa WiFi-verkon.

V70:n tavaratila vetää 575 litraa normaaliasennossa. Takaistuimet voi taittaa alas kolmessa osassa (40/20/40), minkä ansiosta tavaratilan säätömahdollisuuksia on monia. Kun kaikki takaistuimet on taitettu tasaisesti alas, tavaratila kasvaa 1600 litraan. Sähkötoimista takaluukkua voi käyttää avaimenperästä tai kojetaulusta käsin.

Muutoksia kulutuslukemiin

Moottorivalikoimassa muutoksia on tapahtunut lähinnä automaattivaihteisten vaihtoehtojen kulutuksen ja päästöjen osalta, mutta mahtuu muutoksiin myös yksi manuaalivaihteinen versio.

V70:n 115 hevosvoiman nelisylinterisen D2-dieselmoottorin polttoaineen kulutus käsivalintaisella vaihteistolla on nyt 4,2 l/100 km (109 g/km) ja 4,2 l/100 km (111 g/km) automaattivaihteistolla. V70:n automaattisten D3- (136 hv) ja D4-versioiden (163 hv) CO2-päästöt ovat nyt 130 g/km (4,9 l/100 km). V70:n, 1,6-litraisen T4-GTDi-moottori n (180 hv) ja automaattivaihteiston yhdistelmän polttoaineen kulutus on nyt 7,2 l/100 km (168 g/km). Tehokkain V70 versio on 304 hevosvoimainen T6, joka on aina automaattivaihteinen ja AWD nelivedolla varustettu. Automaattivaihteistolla varustettuihin autoihin on saatavilla ohjauspyörään asennetut vaihdevivut, joilla kuljettaja voi vaihtaa vaihdetta manuaalisesti. Varusteita syys- ja talvikelejä ajatellen

Sadetunnistimella varustettuihin autoihin on saatavana sähköisesti lämmitettävä tuulilasi, joka poistaa jään ja huurteen kylminä talvipäivinä. Kolmipuolaiseen ohjauspyörään on nyt saatavana lämmitystoiminto, joka lisää kuljettajan mukavuutta kylmällä säällä. Aktiivinen kaukovalojen ohjaus vaihtaa automaattisesti kohtaustilanteessa pitkistä valoista lyhyiksi ja päinvastoin. Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tukee kuljettajaa näyttämällä liikennemerkit mittariston näytöllä.

City Safety -tekniikka kuuluu vakiovarustukseen. Tämä turvallisuusjärjestelmä toimii nyt nopeuteen 50 km/h asti. Saatavilla on myös jalankulkijoiden havaitsemistoiminto automaattisella täysjarrutuksella, joka tarkkailee auton reitille kulkevia ihmisiä.

Uudistuneen Volvo V70:n lähtöhinta on 39 958 euroa. Kallein on T6, jonka lähtöhinta on yli 85 500 euroa.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin