Autotalli.comin tajunnan räjäyttävät mainosvideot

Autotalli.comin tajunnan räjäyttävät mainosvideot
Elämä on täynnä vaikeita päätöksiä. Auton valinnan ei tarvitse olla yksi niistä. Autotalli.comista löydät nimittäin helposti juuri sen oikean auton.

Autotalli.comin tajunnan räjäyttävässä mainoskampanjassa on pääosassa sympaattinen Kaarlo, jolle pienemmältäkin tuntuvan päätöksen tekeminen on hankalaa, jollei mahdotonta. Ankaran pohdinnan seuraukset näet näiltä kampanjavideoiltamme:

KAARLO RUOKAKAUPASSA

KAARLO RAVINTOLASSA

 
KAARLO VAATEKAUPASSA
 
 

Kaarloa kuitenkin helpottaa tieto siitä, että onneksi Autotalli.comista löytää helposti juuri sen oikean auton. Vaihtoautovalikoimaa on runsaasti ja Autotalli.comista löytyvät myös kaikki Suomessa myytävät uudet autot. Ostamisen apuna toimivat esimerkiksi kätevät vahtipalvelut ja suosikkilistaukset. Kohdesivuilta voi vaivatta ottaa yhteyttä auton myyjään. Mieltä askarruttavissa tilanteissa Autotalli.comin ammattitaitoinen asiakastuki toimii apunasi. Jos auton myynti puolestaan kutkuttaa niin ilmaisen auton myynti-ilmoituksen jättö onnistuu helposti ja kauttamme voi myös tarjota autoa vaihdossa autoliikkeeseen.

Uudistunut ja entistäkin helppokäyttöisempi etusivun hakumoottori palvelee käyttäjiämme sen oikean auton etsimisessä sekä tekee käyttökokemuksesta mukavan. Kirsikkana kakun päällä, meillä onnistuu nyt vaivatta myös auton ostamisen ja omistamisen vertailu muihin autoilun vaihtoehtoihin, kuten yksityisleasingiin ja yhteiskäyttöautoiluun. Tutustu liikkuvuuspalveluun tästä.

Kampanjamme aikana julkaisemme myös hyviä sisältöjä auton valintaan liittyen.

Kannattaa siis pysyä kuulolla!

Onnistuneita autokauppoja toivottaa koko Autotalli.comin tiimi.

Autotalli.comin tajunnan räjäyttävät mainosvideot
Kommentit

Uusimmat autoartikkelit