Geneven autonäyttely 2013: Citroën | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Geneven autonäyttely 2013: Citroën

Citroën C3:n malli-ikä on saavuttanut puolivälinsä, ja keula uudistettiin merkin uusimpia malleja vastaavaksi.
Geneven autonäyttely 2013: Citroën

LED-päivävalot siirtyivät puskuriin. Kojetaulun päällystän materiaali on entistä laadukkaampaa. Moottorivalikoiman alapäässä on nyt Peugeot 208:ssa ensiesitellyt kolmisylinteriset 1,0- ja 1,2-litraiset bensamoottorit.

Citroënin konsepti Technospace on lähes tuotantovalmis esiversio syksyllä esiteltävästä seuraavan sukupolven C4 Picassosta. Ulkoasu vaikuttaa varsin varovaiselta. Mitat ovat suunnilleen ennallaan paitsi korkeus on vähentynyt 7 cm. Auto käyttää PSA-konsernin uutta EMP2-perusrakennetta. Muiden tämänvuotisten konseptien tapaan tämäkin käyttää kojetaulussa suurikokoisia näyttöjä (12” ja 7”).Niin Citroën kuin Peugeotkin esittelivät prototyyppiä parin vuoden kuluttua tuotantoon tulevasta HYbrid Air -teknologiasta, jossa käytetään paineilmaa ja hydrauliikkaa. Kaupunkiajossa sen luvataan pienentävän kulutusta noin 45 % eikä se vie tilaa matkustamosta tai tavaratilasta. Järjestelmästä on tehty 80 patenttihakemusta. Air-toiminnolla auto kulkee pelkällä paineilmalla ja lupausten mukaan 60¬–80 % kaupunkiajosta voidaan hoitaa Air-toiminnolla.

 

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin