Geneven autonäyttely 2013: Opel | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Geneven autonäyttely 2013: Opel

Kevään uutuusmalli Opelilla on Cascada. Se on käytännössä Astran kangaskattoinen versio, vaikka Astra-taustaa pyritäänkin esittelyteksteissä hämärtämään.
Geneven autonäyttely 2013: Opel

 

Esimerkiksi kojetaulu on otettu lähes sellaisenaan Astrasta. Myös keula on avoautoksi varsin arkisen näköinen. Kangaskatosta huolimatta peräpää on hivenen pitkän näköinen viime vuosien kovakattoisten avoautojen tapaan. Puolassa valmistettavan Cascadan kokonaispituus on 470 cm.

Cascadan etutilat ovat hyvät ja Astrasta poikkeavat istuimet miellyttävät. Istuimet voidaan varustaa tuuletuksella. Takaistuintilaa näyttäisi olevan hivenen enemmän kuin esim. Golfin avoversiossa. Sisustuksen laatu on Astran tapaan kohtuullisen hyvä. Kattoa voi käyttää 50 km/h nopeuteen asti. Tavaratilaa on katto laskettunakin 280 litraa, mikä on varsin hyvä lukema. Luukku toki on pieni.

Cascadan moottorivalikoima alkaa kahdesta tutusta 1,4-litraisesta bensaturbosta. Tehokkain bensakone tässä vaiheessa on uusi 1.6 SIDI (170 hv). Myöhemmin huipulle on odotettavissa 200-hevosvoimainen bensaturbo ja 195 hv:n biturbodiesel. Cascada tulee myyntiin kesään mennessä.Konseptimallina Opelilla oli Adam Rocks, joka on maastokoristeltu ja katto-osan avautuvalla kangasluukulla varustettu versio Adamista. Lisäksi esiteltiin Adam R2, joka on FIA:n R2-luokkaan tulevan ralliauton siviiliversio. 185 hv tehoisen R2:n pitäisi tulla myyntiin loppuvuodesta.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin