Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Haaveiletko premium-autosta? Näistä syistä uudenveroinen Volvo Selekt on sinullekin paras vaihtoehto

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO // Valtakunnallinen Volvo Selekt -vaihtoauto-ohjelma pitää sisällään vain takuunalaisia autoja. Etuihin kuuluu myös suosittu Omamekaanikko-palvelu.
Haaveiletko premium-autosta? Näistä syistä uudenveroinen Volvo Selekt on sinullekin paras vaihtoehto

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO

Tampereella valtuutetun Volvo-merkkiliikkeen vaihtoautopuolella autot eivät kalpene viereisten vasta tehtaalta saapuneiden mallien rinnalla. Volvo Selekt -vaihtoautot kestävät tarkempaa silmäilyä, vaikka auton hintalappu saattaakin yllättää positiivisesti. 

– Näiden autojen takana on helppo seistä. Kaikki Volvo Selekt -autojen huoltohistoria on selvitetty ja niihin on tehty viimeisin huolto-ohjelman mukainen huolto Volvo-huollossa, seitsemän vuotta Volvojen parissa työskennellyt Jere Blom kertoo.

Volvo Selekt -vaihtoautojen laadusta kertoo paljon se, että esimerkiksi Blomin edustamassa autoliikkeessä niitä myydään satoja kappaleita vuodessa, mutta vain muutamaa autoa takuukorjataan kuukaudessa.

– Kaikki meidän toiminta tähtää tyytyväiseen asiakkaaseen. Volvo Selektin takuu on sellainen etu, jota asiakkaat arvostavat paljon. Esimerkiksi kaikki kalleimmat komponentit, kuten vaihteisto ja moottori kuuluvat takuun piiriin ilman omavastuuta, Blom sanoo.

Hybridit käyvät kaupaksi

Volvo on ollut jo vuosia suosittu automerkki Suomessakin laajalla lataushybridimallistollaan. Tämä näkyy myös Volvo Selekt -vaihtoautoissa, ja lataushybridit käyvätkin nopeasti kaupaksi myös käytettyinä. 

– Hybridiautojen akut kuuluvat Volvo Selekt -vaihtoautoissa takuun piiriin, vaikka varsinainen tehdastakuun olisikin jo umpeutunut. Pitkä kokemus lataushybrideistä on osoittanut, että hybridin uskaltaa ostaa turvallisin mielin myös käytettynä, Blom kertoo. 

Samoin esimerkiksi polttoainetoimiset lisälämmittimet kuuluvat takuun piiriin.

Blomin mukaan Volvo Omamekaanikko -palvelu on merkillä jo ajaville tuttu ja itsestään selvänäkin pidetty etu, mutta moni uusi asiakas on hämmästynyt huoltokokemuksen vaivattomuutta.

Omamekaanikko-palvelua voisi verrata omalääkäriin, joka tuntee kyseisen autoyksilön paremmin kuin kukaan muu. Vain valtuutetuilla huoltoliikkeillä on kaikista tuorein ja paras koulutus sekä laitteisto nimenomaan Volvojen huoltamiseen.

Volvo Selekt -vaihtoautoihin on tarjolla edullinen rahoitus, jonka kuukausierään voi paketoida myös kohtuuhintaiset huolto- ja vakuutuspalvelut. Vaihtoauto-ohjelman autoyksilöt ovatkin riskittömiä ja vaivattomia ostaa ja ylläpitää.

– Edullinen rahoitus on yksi ehdoton kilpailuvalttimme. Vaikka asiakas löytäisi vastaavalta vaikuttavan automallin ei-merkkiliikkeestä hieman halvemmalla, pidemmällä aikavälillä meidän tuote tulee edullisemmaksi. Päälle tulee meidän kaikki muut Volvo Selekt -edut, Blom summaa.

Hänen mukaansa Volvo Selekt -asiakkaissa on monipuolisesti niin uusia Volvo-asiakkaita kuin pidempään merkillä ajaneita. Vaihtoauto-ohjelmaa voi pitää matalana kynnyksenä premium-autoiluun.

– Volvon autoista on helppo tykätä. Ne on rakennettu ihmisen ympärille, ne on suunniteltu turvallisiksi, viimeistelyltään laadukkaiksi ja käytännöllisiksi eivätkä ne yritä olla mitään muuta. Myyjänä minun ei tarvitse peitellä mitään, vaan voin ylpeänä seisoa tuotteiden takana, Blom toteaa. 

Rahoitusta kannattaa vertailla

Volvo Selekt -vaihtoautoihin on tarjolla kilpailukykyinen rahoitus 2,9 prosentin korolla. Oheiseen rahoitusesimerkkiin on havainnollistettu Volvo XC60 T8 -lataushybridin osalta, kuinka suuri säästö pelkästään rahoituskuluissa voidaan saavuttaa pienemmällä rahoituskorolla. 

  

Volvo Selekt

Ei-merkkiliike

Rahoitettava osuus

47 525 €

47 525 €

Rahoituskausi

60 kk

60 kk

Käteismaksuosuus

11 814 €

11 814 €

Viimeinen suurempi erä

0 €

0 €

Korko

2,90 %

6,90 %

Kuukausierä

863,85 €

950,81 €

Luottokustannukset yhteensä

4 575,10 €

9 792,68 €

Säästö Volvo Selekt -vaihtoauton kohdalla

5 217,58 €

 

 

Tutustu laajaan Volvo Selekt -vaihtoautotarjontaan ja löydä seuraava oma autosi.

 

Mikä Volvo Selekt?

- Valtakunnallinen Volvo -vaihtoauto-ohjelma

- Vain takuunalaisia autoja (takuu 12 tai 24 kk)

- Tarkastettu, kunnostettu ja huoltohistoria selvitetty

- Viimeisin huolto-ohjelman mukainen huolto sekä ohjelmistopäivitys suoritettu

- Edullinen rahoitus

- Volvon tiepalvelu kuuluu hintaan

- Ei omavastuuta

- Nimetty Volvo Omamekaanikko

- Määräaikaishuollot mahdollista paketoida kuukausierään

 

Tutustu laajaan Volvo Selekt -vaihtoautotarjontaan ja löydä seuraava oma autosi.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin