Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Hyundain yllätysveto – laajentaa 7 vuoden kilometrirajoituksettoman takuun koko mallistoon

Hyundai laajentaa aiempaa viiden vuoden kilometrirajoituksetonta takuutaan seitsemään vuoteen.
Hyundain yllätysveto – laajentaa 7 vuoden kilometrirajoituksettoman takuun koko mallistoon

Konsernisisarukset Hyundai ja Kia ovat pitkään nokitelleet siitä, kumman automerkin takuu on markkinoiden pisin ja kattavin. Kian seitsemän vuoden takuussa on ollut kilometrirajoitus, kun Hyundai on puolestaan tarjonnut lyhyempää viiden vuoden takuuta mutta ilman kilometrirajoitusta.

Nyt markkinoiden kattavimman takuun tittelistä ei tarvitse enää kinastella Hyundain kerrottua, että se alkaa tarjota pidennettyä jatkotakuuta koko mallistossaan vuoden 2019 automalleista alkaen. Hyundai on kokeillut kuluvan vuoden alusta alkaen seitsemän vuoden kilometrirajoituksetonta takuuta uudessa i30-malliperheessä. 

”Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä alkuvuodesta aloitettuun i30-malliston seitsemän vuoden takuuseen, joten päätimme nyt malliston laajentuessa ja uudistuessa laajentaa myös takuutamme. Seitsemän vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta viestii autojemme luotettavuudesta”, Hyundai Motor Finlandin toimitusjohtaja Esa Kurikka sanoo.

Hyundai on laittanut mallistoaan rivakalla vauhdilla täysin uusiksi ja esimerkiksi i30-malli osoittautui kaikkien aikojen luotettavimmaksi automalliksi saksalaisen Auto Bildin 100 000 kilometrin kestotestissä muutama vuosi sitten. 

Yhdeksi mallistonsa keihäänkärjistä korealaisvalmistaja on ottanut ekologiset sähköisiä voimalinjoja hyödyntävät automallit. Hyundai Ioniq-tuoteperheestä löytyy niin perinteinen hybridi, pistokkeesta ladattava hybridi kuin täyssähköautokin. Lisäksi markkinoille on tulossa vielä tämän vuoden aikana katumaasturimalli Konan täyssähköinen versio.

Pienipäästöisten autojen vastapainoksi Hyundai laajentaa myös suorituskykyistä N-mallistoaan. Tuoteperheen uusin i30 Fastback N esitellään lokakuussa Pariisin autonäyttelyssä. Seitsemän vuoden kilometrirajoitukseton takuu koskee Suomessa myös tehokkaita N-malleja. 

 

Teksti ja kuva: Teemu Granström


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin