Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Jestas, mikä Mustang! Täyssähköisen Mustang Mach-E:n toimintamatka jopa 600 km

Kunnioitettavaan 55 vuoden ikään ehtinyt Ford Mustang kokee sähköistymisen Mach-E -malliversion myötä.
Jestas, mikä Mustang! Täyssähköisen Mustang Mach-E:n toimintamatka jopa 600 km

Ford on esitellyt Los Angelesin autonäyttelyssä Mustang Mach-E -täyssähköauton, jonka saa suurimmillaan lähes 100 kW:n akustolla. Perustasoisen Mustang Mach-E:n teho on 337 hevosvoimaa ja enimmäisvääntö 565 newtonmetriä, minkä lisäksi tarjolle tuodaan GT-erikoismalli arvioidulla 464 hevosvoimalla ja 830 Nm:n väännöllä. 

Ford Mustang Mach-E on joko taka- tai nelivetoinen, ja saatavana on kaksi akkuvaihtoehtoa: 75,7 kWh ja 98,8 kWh. Suuremman akun toimintamatkaksi kerrotaan WLTP-syklillä mitattuna jopa 600 km.

Ford Mustangia voi pitää myös yhtenä automatkailun ikonisimmista malleista etenkin Yhdysvalloissa. Roadtrippailu on Mustang Mach-E:llä mahdollisesti poikkeuksellisen helppoa, sillä perinteisen 402 litraa vetävän takatavaratilan lisäksi konepellin alle on mahdutettu 100 litran tavaratila. Niin sanotun ”frunkin” (front trunk) erikoisuus on se, että se on varustettu tyhjennystulpalla samoin kuin esimerkiksi uudessa Ford Pumassa. Näin ollen tavaratilan voi pestä, mikä tekee siitä ihanteellisen esimerkiksi likaisten rantavarusteiden kuljettamiseen.

Ford kertoo suunnitelleensa Mustang Mach-E -täyssähköautoon SUV-auton käytettävyyden ja tilat viidelle aikuiselle, mutta noudatelleensa Mustangista tuttua muotoilufilosofiaa. Tilasuunnittelun kannalta oleellista oli akkuteknologian sijoittaminen auton alustaan matkustamon alle. 

Mustang Mach-E:ssä kerrotaan olevan kolme ajotilaa: Whisper, Engage ja Unbridled. Kuhunkin kuuluu erilainen reagointi kiihtyvyyspedaalin painamiseen, ohjaukseen, valaistukseen, äänimaailmaan ja mittaristonäkymään.

 

Nopeimmillaan Ford Mustang Mach-E:n lataus onnistuu 150 kW:n tehoisella pikalatauspisteellä. Kotilatauksen kerrotaan tuovan akkuihin keskimäärin 35 kilometriä toimintasädettä tunnissa.

Ensimmäiset Ford Mustang Mach-E First Edition -mallit saadaan Suomeen vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kuvat: Ford

LUE MYÖS: Koeajossa Ford Mustang GT 5.0 V8


AUTOTALLI.COM
Ford Mustang vaihtoautot
Ford Mustang uudet autot


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin