Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Jokainen autoilija tunnistaa tämän ongelman – uudessa Ford Kugassa on panostettu arkikäytännöllisyyteen

Täysin uudessa Ford Kuga -mallistossa mielenkiinto kohdistuu ladattavaan hybridiin, jonka myynti on aloitettu erikoisvarusteltuna Launch Edition -mallina.
Jokainen autoilija tunnistaa tämän ongelman – uudessa Ford Kugassa on panostettu arkikäytännöllisyyteen

Auton arkikäyttöä helpottavat pienet ominaisuudet ovat pitkään tuntuneet olevan lähes yksinomaan erään tšekkiläisen autovalmistajan tavaramerkki. Ilahduttavasti nyt myös Ford on lähtenyt panostamaan vahvasti automalliensa käytettävyyteen. 

Esimerkiksi uudessa Ford Puma -katumaasturissa on nähty nerokas syvyyssuunnassa laajennettava MegaBox-tavaratilaratkaisu, ja nyt myös uuteen Ford Kugaan on tuotu lukuisia toiminnallisuuksia, joita osaa varmasti arvostaa tavanomaisessa arkikäytössä.

Yksi uuden Kugan piilo-ominaisuuksista on tavaratilan peite, joka mukautuu suurempien tavaroiden mukaan ilman, että peitettä joutuu kokonaan irrottamaan. Joustavasta materiaalista valmistettu peite ei ota nokkiinsa, vaikka tavaratilaan lastaisi korkeussuunnassa ylisuuria tavaroita. Peite nousee ja laskee lisäksi tavaratilan luukun kanssa yhdessä, jolloin sitä ei tarvitse erikseen rullata käsipelillä.

Uuden Ford Kugan tavaratila on kasvanut peräti 189 litralla ollen nyt vakuuttavat 654 litraa. Pistokkeesta ladattavassa Kuga PHEV -mallissa tila pienenee 581 litraan. Kugassa on vakiona pituussuunnassa liikuteltavat takapenkit, joiden säätövara on 15 senttimetriä.

Reilut seitsemän senttimetriä edellismalliin verrattuna kasvaneen kokonaispituuden ansiosta etenkin takamatkustajille on nyt tarjolla kymmenen senttimetriä enemmän jalkatilaa. Kugan mitat ovat kasvaneet korkeutta ja etumatkustajien jalkatilaa lukuun ottamatta joka suuntaan.

Erityisen mielenkiintoiseksi, ja Fordille tärkeäksi automalliksi, uuden Kugan tekee pistokkeesta ladattava malliversio, joka tarjoaa 14,4 kWh:n ajoakulla 56 kilometriä sähköistä toimintamatkaa. Hybridivoimalinja tuottaa enimmillään 225 hevosvoiman tehon.

Ford Kuga PHEV -mallia myydään alkuun kattavasti varusteltuna Launch Edition -erikoismallina 39 940 euron hintaan. Pistokehybridin akuston takuu on 8 vuotta tai 160 000 kilometriä, autolle muutoin viisi vuotta tai 100 000 kilometriä. 

Kuvat: Ford

AUTOTALLI.COM

Tutustu uusiin myytäviin pistokkeesta ladattaviin Ford-merkkisiin henkilöautoihin.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin