Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Kia Plus -takuuvaihtoauto tarjoaa jopa uutta autoa pidemmän takuun

Kia on julkaissut kansainvälisen Kia Plus -takuuvaihtoauto-ohjelman myös Suomessa.
Kia Plus -takuuvaihtoauto tarjoaa jopa uutta autoa pidemmän takuun

Korealaisen Kian yksi myyntivalteista on jo pitkään ollut Suomessakin uusille autoille tarjottava seitsemän vuoden tai 150 000 kilometrin tehdastakuu. Pitkä takuu on tarkoittanut käytännössä sitä, että muutaman vuoden käytetyllä autolla on ollut takuuta jäljellä vielä enemmän kuin monilla merkeillä täysin uusissa autoissa. 

Vaikka Kia on ollut yksi harvoista automerkeistä, jotka ovat onnistuneet kasvattamaan myyntiään alkuvuodesta viime vuoden vastaavaan aikaan nähden, merkki haluaa nostaa myös käytettyjä autojansa enemmän esille.

Kia onkin lanseerannut Kia Plus -takuuvaihtoauto-ohjelman, johon hyväksytyt vaihtoautot ovat käyneet läpi erityisen kuntotarkastuksen. Kia Plus -vaihtoautoille on myös mahdollista saada huolenpitosopimus, joka takaa sen ettei autosta aiheudu yllättäviä huoltokuluja.

Uutisen kirjoitushetkellä Kia Plus -vaihtoautolistauksesta löytyy 74 kappaletta henkilöautoja eri kokoluokissa Kia Stingeristä katumaasturi Sportageen ja kompaktiin Rioon. Kia Plus -vaihtoautoissa on tehdastakuuta auton käyttöönottopäivämäärästä riippuen 3-6 vuotta. Katso oheisesta listasta kaikki Kia Plus -takuuvaihtoautot.

Myös Mercedes-Benz kertoi hiljattain tuoneensa Suomeen uuden vaihtoautoja koskevan takuuohjelman.

 

AUTOTALLI.COM

Katso Kia-malliston uudet autot

Katso myytävät Kia vaihtoautot

 

Kuva: Teemu Granström


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin