Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Lyhytaikainen leasing voi olla autovuokrausta edullisempaa

VV-Auton kesällä lanseeraama lyhytaikaiseen autoleasingiin keskittyvä CaaraGo yllätti suosiollaan palveluntarjoajan itsensä.
Lyhytaikainen leasing voi olla autovuokrausta edullisempaa

Perinteistä vuokra-autoa edullisempi hinta, joka sisältää kaikki autoon liittyvät kulut polttoainetta ja lasinpesunestettä lukuunottamatta. Sellaiseen reseptiin muun muassa Audia ja Volkswagenia maahantuova VV-Auto luottaa uudessa CaaraGo-palvelussaan.

Jujuna keskimääräistä edullisemmissa hinnoissa on se, että vuokrattavat autot voivat olla vuoden tai pari ajettuja, kilometrejä jo hieman nähneitä.

CaaraGo:n kautta on vuokrattu autoja muun muassa kesäloman tai työkomennuksen ajaksi. Vuokra-aika voi vaihdella neljästä viikosta vuoteen ja ajankohtaa pystyy pidentämään lennosta, mikäli autosta ei halua luopua.

Erityisesti kesäajan kysyntä yllätti palveluntarjoajan itsensä.

- Kysyntää on ollut tosi paljon heti, kun palvelusta tiedotettiin. Alkuun jouduttiin myymään jopa eioota. Nyt kaluston määrää on kasvatettu ja odotamme palvelun suosion yhä kasvavan, Mikko Laiti CaaraGo:sta kertoo.

Tällä hetkellä palvelussa on tarjolla noin 60 autoa, joista tämän jutun kirjoitushetkellä vapaina kahdeksan autoa.

Edullisemmasta päästä ovat uusi Seat Ibiza ja reilut 31 000 kilometriä ajettu Volkswagen Polo, jotka molemmat maksavat 449 euroa kuukaudessa. Automaattivaihteinen business-varusteltu Audi A3 irtoaisi 599 eurolla ja pykälää suurempi ja tehokkaampi A4 699 eurolla.

Lähtökohtaisesti CaaraGo:n autot vuokrataan vähintään neljäksi viikoksi kerrallaan, mutta palveluntarjoajan verkkosivuilla kannustetaan kysymään myös lyhyempiä vuokra-aikoja erityisesti, jos tarve on nopeasti muutaman päivän päässä.

Autojen vuokrahinnat pitävät sisällään 2000 kilometriä ajoa kuukaudessa ja vakuutuksissa on 840 euron omavastuu.

Suomessa toimivia lyhytaikaista autoleasingia tarjoavia palveluja voit vertailla Autotalli.comin Liikkuvuuspalvelussa.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin