Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Onko tässä tuleva kansanporsche? Volkkarilta täysin uusi malli keväällä

Volkswagen ei malttanut odottaa kevään Geneven autonäyttelyä, vaan paljasti ensimmäisen luonnoskuvan täysin uudesta Arteon-mallistaan.
Onko tässä tuleva kansanporsche? Volkkarilta täysin uusi malli keväällä

Passatin yläpuolelle sijoittuvan mallin luvataan olevan sekä muotoilultaan että käytettävyydeltään huippuluokkaa. Muun muassa takaluukku aukeaa Skoda Octavian tapaan takalasin yläosasta asti, jolloin lastaaminen on helppoa.

Arteonin myötä Geneven autonäyttelyssä tullaan näkemään myös Vokswagenin uusi brändi-ilme, joka korostaa keulan vaakalinjaa ja kolmiulotteisia ajovaloja. Auton sivuprofiilista on löydettävissä muun muassa samaan konserniin kuuluvan Porsche Panameran piirteitä, ja perä muistuttaa kovasti C-sarjan Mercedes-Benzin linjoista.

Autolla halutaan puhutella ylemmän keskiluokan ostajia, mistä antaa viitteitä myös auton nimen loppuosan eon-pääte, joka viittaa Kiinan markkinoilla myytävään Volkwagenin huippumalli Phideoniin.

Auton tulevista voimalinjoista ei ole kerrottu, mutta olisi erikoista, mikäli sähköautoihin voimakkaasti panostava valmistaja ei toisi Arteonista lainkaan täyssähkö- tai lataushybridi-versiota saataville. Uusi Volkswagen Arteon esitellään Geneven autonäyttelyssä tulevana keväänä, ja markkinoille malli tulee loppukesästä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin