Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Pariisin autonäyttely 2012: Fiat

Fiatin pääjohtaja Marchionne pitää tiukkaa kulukuuria ja uusien mallien esittelyjä on konsernissa siirretty. Niinpä esimerkiksi Alfa 159 poistui valmistusohjelmasta ja seuraajaa saadaan odottaa vielä yli vuosi.
Pariisin autonäyttely 2012: Fiat

Alppimaiden suosikki Panda 4x4 palaa Fiatin mallistoon. 368-senttinen auto on eräs markkinoiden pienimpiä nelivetoja. Lisääntyneen korkeuden lisäksi auton erottaa leveistä mustista kylkilistoista. Moottorivaihtoehdot ovat 0.9 TwinAir (85 hv) ja 1.3 MultiJet (75 hv). Nelivedon rinnalle tulee vastaavan tyylinen etuvetoversio Panda Trekking.

Keväällä suljetuin ovin esiteltyyn 500L:ään pääsi nyt tutustumaan lähemmin. Serbiassa valmistettava uutuus koettaa hyödyntää 500:n menestystä. Tyylillisesti se ei ole kovin onnistunut jatke 500-mallistoon, mutta asiallinen moderni perusauto kuitenkin. 414-senttisen auton takaistuintilat ovat mainiot. Tavaratilaa laajennettaessa takaistuin taittuu kokonaan kasaan kaasujousen avulla.



Matkustamon säilytystilat ovat vähäiset. Takanäkyvyys on parempi kuin useimmissa uutuusmalleissa. Ruma vaihdekepin nuppi häiritsee muuten pirteässä sisustuksessa. Moottoreina 500L:ssä on 95- ja 105-hevosvoimaiset bensamoottorit ja 85-hevosvoimainen diesel.

Fiatin uusia malliversioita Pariisissa olivat Freemontin 2,4-litrainen bensamoottori, 500:n erikoismallit Street ja Gucci sekä Abarth 695 Maserati Edition. Myös Alfa Romeon ja Lancian uutuudet rajoittuivat uusiin erikoismalleihin. Maserati esitteli GranCabrio MC -version, joka vastaa aiemmin esitelty umpiversiota.

Jeep Grand Cherokeesta tuli malliversio S Limited, joka ulkoisesti muistuttaa SRT8-versiota, mutta moottori on normaali 3,0-litrainen diesel.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin