Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Pariisin autonäyttely 2012: Volvo

V40 Cross Country on uutuusmallin maasturimaiseksi koristeltu versio. Kyseessä ei siis ole XC, joka tästä lähin tarkoittaa enemmän maastokelpoista versiota kuin Cross Country.
Pariisin autonäyttely 2012: Volvo

V40 Cross Countryn alusta on 40 mm korotettu. Ulkoisia koristeita ovat mm. mustat helmat, alumiininväriset ”alleajosuojat” ja kattokaiteet. Myös ikkunoiden reunat ovat mustat.

T5-versio on nelivetoinen, muissa on tyytyminen mäkiavustimeen. T5-mallin moottori on 5-sylinterinen 2,5-litrainen ja tehoa löytyy 254 hv. V40 Cross Countryn tuotanto käynnistyy marraskuussa.

Toinen V40:n uutuus on R Design -versio, johon myös saa uuden T5-moottorin. R Design toimitetaan vakiona Dynamic-alustalla ja lisävarusteena on 10 mm madallettu Sport-alusta. Mallin muut erot rajoittuvat koristeluun ja saatavilla on kaikki moottorivaihtoehdot.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin