Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

S-Ryhmältä valtakunnallinen panostus sähköautoilun edistämiseen – ABC-latausverkosto starttaa keväällä 2021

S-Ryhmä rakentaa koko maan kattavan sähkö- ja hybridiautojen latausverkoston vuoteen 2024 mennessä.
S-Ryhmältä valtakunnallinen panostus sähköautoilun edistämiseen – ABC-latausverkosto starttaa keväällä 2021

Ostosreissun ajaksi sähköautonsa lataukseen haluavalla kuluttajalla ei ole ollut tähän mennessä juuri varaa valita kauppapaikkaa. Keskon K-Lataus on onnistuneesti rakentanut helppokäyttöisen ja kattavan sähköautojen latauspisteverkoston, ja nyt S-Ryhmä haluaa tarjota samaa myös omille asiakkailleen. 

ABC-latausverkosto nimellä kulkeva valtakunnallinen latauspisteverkosto tulee avaamaan ensimmäiset laturin jo kuluvan kevään aikana. ABC-latauspisteitä rakennetaan ensi alkuun suurten toimipaikkojen, kuten Prismojen yhteyteen. Myös S-Ryhmän hotellit ja ABC-liikennemyymälät tulevat kuulumaan latauspisteverkostoon.

Suomalaisittain ilahduttava uutinen on ABC-latausverkoston yhteistyö Kempower-latauslaitevalmistajan kanssa. Kotimaassa valmistetut latauslaitteet ovat keränneet sähköautoilijoilta paljon positiivista palautetta varmatoimisuudesta ja helppoudesta.

ABC-latausverkoston latureita tullaan hallinnoimaan ABC-puhelinsovelluksen kautta ja hinnoittelun luvataan olevan kilpailukykyinen. Yllätys ei liene myöskään se, että lataukset kerryttävät S-bonusta.

S-Ryhmän arvion mukaan Suomen autokanta tulee olemaan vuonna 2030 noin 3 miljoonaa henkilöautoa, joista yli puoli miljoonaa tulee olemaan pistokkeesta ladattavia hybridi- ja täyssähköautoja.

Kuva: Kempower


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin