Säännöllinen merkkihuolto tuo mielenrauhaa ajamiseen - maksuton turva jopa 10-vuotiaalle autolle | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Säännöllinen merkkihuolto tuo mielenrauhaa ajamiseen - maksuton turva jopa 10-vuotiaalle autolle

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: TOYOTA TAMMER-AUTO // Toyota Relax -huoltoturvalla ajat huolettomia kilometrejä vanhemmallakin autolla. Saat maksuttoman huoltoturvan käyttöösi huollattamalla autosi säännöllisesti merkkihuollossa.
Säännöllinen merkkihuolto tuo mielenrauhaa ajamiseen - maksuton turva jopa 10-vuotiaalle autolle

Kaupallinen yhteistyö: Toyota Tammer-Auto

Toyota on hiljattain lanseerannut ainutlaatuisen Toyota Relax -huoltoturvan, joka antaa lisäturvaa Toyota- ja Lexus-merkkisille autoille useaksi vuodeksi tehdastakuun päättymisen jälkeen.

Toyota Relax -turvan voi aktivoida käyttämällä autonsa merkkihuollossa, kun auto on vähintään kaksi vuotta vanha tai sillä on ajettu 85 000 ajokilometriä.

Toyota Relax -turva on asiakkaalle täysin maksuton. Ainoa edellytys on, että auto käytetään merkkihuollossa säännöllisin väliajoin auton oman huolto-ohjelman mukaisesti.

Turva astuu voimaan kuukauden kuluttua ensimmäisestä merkkihuollosta ja on voimassa pääsääntöisesti seuraavat 12 kuukautta, jolloin on seuraavan huollon aika.

Turvan aktivoiminen päättyy, kun auto täyttää 10 vuotta tai kun sillä on ajettu 160 000 kilometriä. Siihen saakka turva kattaa auton mekaanisten sekä sähköteknisten komponenttien korjaukset, pois lukien huolto-osat sekä luonnollisen kuluman.

Maksuton lisäturva myös tuontiautoille

Toyota Tammer-Autossa asiakkaat ovat olleet ihmeissään kuullessaan uudesta Toyota Relax -turvasta.

- Monet ihmettelevät, että ihanko oikeasti autoon saa tällaisen turvan ihan ilmaiseksi, Toyota Tammer-Auton huollon palvelupäällikkö Miska Kettunen kertoo.

Kuva: Toyota Tammer-Auton Miska Kettunen kollegoineen huoltaa autot vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Turvan piiriin kuuluvat korjaukset menevät kokonaisuudessaan Toyota Relax -turvan piikkiin. Asiakkaan ei tarvitse kaivaa kuvettaan, sillä omavastuutakaan ei ole.

Hämmästystä herättää myös se, että turva aktivoituu jo kuukauden kuluttua ensimmäisen merkkihuollon jälkeen, vaikka olisi aiemmin käyttänyt autoaan muilla korjaamoilla.

Vaikka Toyota Relax -turvan aktivoituminen päättyy, kun auto täyttää 10 vuotta tai mittariin kertyy 160 000 ajokilometriä, sen tuoma turva ei kuitenkaan lopu siihen, mikäli edellisestä merkkihuollosta on alle vuosi.

- Turva on voimassa aina seuraavan huoltovälin verran, joten jos auton huoltaa juuri ennen kuin 10 vuotta tulee täyteen, Toyota Relax -turva on voimassa melkein vuoden siitä eteenpäin, Kettunen vinkkaa.

Toyota Relax -turva on mieleinen lisä myös tuontiauton omistajille. Toyotan hybridiakuille myönnetään hybridiakkuturva tavallisesti 10 vuoteen asti, mutta tuontiautoilla automaattista hybridiakkuturvaa ei ole. Kun auton tuo merkkihuoltoon ja Toyota Relax -turva astuu voimaan, niin samassa yhteydessä tuontiautoonkin saa hybridiakkuturvan.

Asiantuntevaa palvelua vuosien ammattitaidolla

Toyota Tammer-Autossa autoja huolletaan yli 75 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Henkilökunta tuntee autot kuin omat taskunsa ja merkkitietämys on omaa luokkaansa.

Kuva: Toyota Tammer-Autossa autot ovat osaavan henkilökunnan käsissä.

Kun auto tuodaan Tammer-Autoon, se tarkastetaan läpikotaisin, ja kaikesta poikkeavasta ilmoitetaan asiakkaalle.

- On meidän velvollisuutemme ilmoittaa kaikki mitä havaitaan, se on turvallisuuskysymys. Ajattelemme aina asiakkaan parasta ja haluamme, että autot ovat kunnossa ja niillä on turvallista ajaa, Kettunen sanoo.

Monesti pikkuviat huomataan vasta huollossa. Silloin siitä on etua, että auto on osaavissa käsissä ja Toyota Relax -turva on kunnossa. Toyota Tammer-Autolla on vuosien kokemus ja ammattitaito, joten asiakkaan ei tarvitse kantaa huolta siitä, saadaanko auto varmasti kuntoon.

Asiantunteva palvelu on huomattu myös Tampereen alueen autoliikkeiden välisessä vertailussa. Tutkimuskeskus Origon vertailututkimus tehdään kahden vuoden välein, ja kärkisijalla ovat jo vuosien ajan vuorotelleet Toyota Tammer-Auto Hatanpää sekä Tammer-Auton Elovainion toimipiste.

Merkkihuollon hinnoittelukin on pidetty kohtuullisena.

- Palvelumme liikkuvat muiden korjaamojen kanssa samoissa hinnoissa, ja meiltä saa Toyota Relax -turvan kaupan päälle.

Ainutlaatuinen lisäturva nostaa auton arvoa

Toyota Tammer-Auton myyntipäällikkö Mika Hirsimäki näkee, että se, että Toyotat ovat lähtökohtaisesti poikkeuksellisen kestäviä ja luotettavia autoja, mahdollistaa näinkin kattavan lisäturvan tarjoamisen jopa 10 vuotta vanhoille autoille.

Toyotan kaltaisella suurella ja vakaalla autovalmistajalla on myös taloudellisia resursseja tarjota näin poikkeuksellinen etu asiakkailleen.

- Käyttäjän näkövinkkelistä katsottuna onhan tämä erinomainen turva asiakkaalle, Hirsimäki sanoo.

Hän uskoo, että Toyota Relax -turva nostaa myös Toyota-vaihtoautojen arvoa markkinoilla. Turva nimittäin siirtyy suoraan seuraavalle omistajalle, mikäli auto on käytetty merkkihuollossa ennen myyntiä huoltovälin puitteissa.

Vaihtoautoja välittävän autoliikkeen kannalta Toyota Relax -turva on tervetullut lisäpalvelu.

- Autokauppiasta kiinnostaa ensisijaisesti auton huoltohistoria, ja jos se on merkkiliikkeessä huollettu ja Relax-turvan piirissä, niin onhan se meille huomattavasti kiinnostavampi kohde. Silloin voimme luottaa siihen, että auto on huollettu varmuudella niin kuin pitääkin, ja se näkyy myös jälleenmyyntiarvossa.

Tärkeintä on muistaa huollattaa auto säännöllisesti merkkihuollossa ennen huoltovälin umpeutumista, eli pääsääntöisesti 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin välein. Jos huoltoväli venyy liian pitkäksi, huollossa ilmenevät viat eivät mene turvan piikkiin, ja uusi Relax -turva astuu voimaan vasta kuukauden kuluttua, Kettunen muistuttaa.

- Autot pitää vaan muistaa huollattaa ajallaan. Kun sen oppii, niin aika huoletonta on.

Lue lisää Toyota Relax -turvasta!

Kuva: Toyota Relax -turva tuo mielenrauhaa ajamiseen.
Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin