Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Suomen halvimman farmariauton saa nyt myös korotetulla maavaralla - hinta pikkuautojen tasoa

Suomen halvimman farmariauton saa nyt myös korotetulla maavaralla - hinta pikkuautojen tasoa

Dacia tuo myyntiin Logan MCV -mallista korotetulla maavaralla varustetun Stepway-version.

Mikäli pikkuauton hinnalla haluaa uuden ison farmariauton, vaihtoehtoja ei ole runsaasti tarjolla. Suomen halvimpana farkkuna mainostettu Dacia Logan MCV saa mallistoonsa Stepway-version, joka tarjoaa reilulla 14 000 eurolla suuremman tavaratilan kuin esimerkiksi uusi Volvo V90. Loganin tavaratila vetää 573 litraa, Volvo V90:n kontti puolestaan 560 litraa. Laatuvaikutelma on toki Volvoon verrattuna toisesta ääripäästä, mutta tuskin kukaan voi olettaakaan kyseisellä hinnalla saavansa premiumia. 

Tavalliseen Loganiin MCV:hen verrattuna Stepwayn suurin ero on viisi senttimetriä suurempi maavara sekä 16-tuumaiset pyörät, jotka nostavat ajoasennon crossoverien tasolle. Maavaran (174 mm) kehutaan olevan parempi kuin monessa katumaasturissa.

Myös varustelu on Stepway-mallissa korkein mahdollinen, sillä malliversio tarjoaa parhaan Laureate-tason päälle vielä muutamia lisukkeita kuten navigoinnin 7-tuumaisella kosketusnäytöllä, erikoisverhoillut istuimet sekä pysäköintitutkan taakse. 

Logan MCV Stepway on saatavilla turboahdetulla bensiini- tai dieselmoottorilla. Molemmat moottorit ovat 90 hevosvoiman tehoisia. Lisäksi bensiinimoottorin yhteyteen on saatavana 800 euron lisähintaan Easy-R -robottivaihteisto.

Mikäli Loganinsa haluaa tavallisena korottamattomana versiona, automallin hinnat alkavat niinkin alhaalta kuin 10 990 eurosta. 


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin