Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Suunnittele aamut mukaviksi - Webasto-uutuus ThermoConnect

Suunnittele aamut mukaviksi - Webasto-uutuus ThermoConnect

Kaupallinen yhteistyö

Uuden Webasto ThermoConnectin avulla aamuisin on yksi huoli vähemmän ja liikkeelle voi lähteä valmiiksi lämmitetyllä autolla. ThermoConnect on ajastinapplikaatio, jonka avulla auton sisätilan lämmitystä voi ohjata näppärien toimintojen avulla.  Uuden ja erittäin helppokäyttöisen applikaation avulla lämmitintä voi käyttää hetikäynnistys-toiminnolla tai suunnitella ajastintoiminnon avulla lämmittämään juuri oikeaan aikaan. Aamuun vapautuu arvokasta lisäaikaa kun liikkeelle voi lähteä ilman huuruisia, jäätyneitä ikkunoita ja kylmää moottoria.

Webaston ThermoConnect toimii reaaliaikaisesti, ja sen avulla auton sisälämpötilan ja akkujännitteen voi tarkistaa aina tarvittaessa. Tämän toiminnon avulla Webastoa voi käyttää vain kun siihen on tarvetta. Etenkin vaihtelevilla syksy- ja kevätsäillä lämpötilan voi tarkistaa ennen lämmityksen aloittamista helposti ja nopeasti.  Applikaatio kertoo myös akun varaustilan.  Tämä on hyödyllinen ominaisuus etenkin kovilla pakkasilla, kun akun kesto on muutenkin koetuksella. 

Webaston ThermoConnectissa on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Uusi tekniikka mahdollistaa ajoneuvon paikantamisen ja sen avulla ajoneuvon käyttöä voi seurata reaaliaikaisesti. Tämä tuo turvaa esimerkiksi varkauksien ja väärinkäytöksien varalta. ThermoConnectin voi asentaa myös jälkikäteen alkuperäislämmittimiin ja sitä voidaan laajentaa jälkeenpäin ajopäiväkirja-toiminnolla.

Käyttöönotto on todella helppoa. Ilmainen applikaatio on ladattavissa sovelluskaupasta ja latauksen yhteydessä saa 3kk ilmaista käyttöaikaa. Käyttölaitteessa on SIM-kortti valmiiksi asennettuna.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin