Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Täysin ylivoimainen hinta-laatusuhde – tämän nelivedon ehdit hankkia vielä kuluvan talven ajoihin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: DACIA Dacia Dusterilla ajavat suomalaisasiakkaat ovat poikkeuksellisen merkkiuskollisia. Hankintahinnaltaan edullinen auto sopii käyttöautoksi talven tuiskuihin paremmin kuin nappi lumiukon silmään.
Täysin ylivoimainen hinta-laatusuhde – tämän nelivedon ehdit hankkia vielä kuluvan talven ajoihin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: DACIA

Suomessa on saatu nauttia kuluvan talven aikana lumesta ja pakkasesta eteläisintä maata myöten. Neljä vetävää pyörää ja reilu maavara pääsevätkin nyt oikeuksiinsa niin kaupungin lumipenkereillä kuin maaseudun auraamattomilla teillä.

Aidosti maastokykyisen, pätevän nelivedon sekä 21 senttimetrin maavaran saa edullisimmillaan vain 20 999 eurolla. Nelivetoisia Duster-malleja löytyy maahantuojalta nopeaan toimitukseen, joten nelivetokeleistä pääsee nauttimaan vielä nykyisten lumien aikaan.

Edullisen hinnan lisäksi Dacia Duster on kestävän ja luotettavan auton maineessa. Suomalaiset Dacia-asiakkaat ovatkin merkkiuskollisuustutkimusten kärkijoukoissa vuodesta toiseen.

– Juuri sopiva auto, jolla pääsee kesämökille talvellakin, vaikka mökkitietä ei olisi aurattu. Nelivedosta on talvella iloa myös kaupungissa, kun tiet ovat aamulla jäisiä, Timo Lappeenrannasta kertoo Dusteristaan.

Nelivetoisen Dacia Dusterin maastokyvyt perustuvat reiluihin maavaraan sekä tulo- ja jättökulmiin, ja mahdollisuuteen lukita neliveto toimimaan 50/50-suhteella. Varsinaisen alennusvaihteen sijasta Dusterissa on erikoislyhennetty 1-vaihde, joka toimittaa alennusvaihteen virkaa. Tavanomaisessa liikenteessä autolla voi siis lähteä liikkeelle suoraan kakkosvaihteella.

Esimerkiksi metsäpalveluyrittäjänä toimiva Juha Keminmaalta kiittelee auton maastokykyjä ja takuuta.

– Ajan autolla keskimääräistä vaikeammissa olosuhteissa. ESP poiskytkettynä ja neliveto lukittuna Duster etenee hyvin talvisessa metsässä auraamattomilla teillä. Autossa on hyvä hinta-laatusuhde ja takuu, joka takaa, etteivät työt keskeydy auton takia, hän kertoo.

Dacia Dusterin takuu on 3 vuotta tai 100 000 kilometriä, mutta tällä hetkellä meneillään olevan kampanjan myötä uuden Dusterin ostajan on mahdollista jatkaa auton takuu 5 vuoteen tai 100 000 kilometriin vain 99 euron hintaan.

Aidot maastokyvyt modernein turvavarustein

Uuden Dusterin sisätiloissa on panostettu hyvään käytettävyyteen ja mukavuuteen. Tyylikkään kojelaudan kruunaa 7-tuumainen suomenkielinen multimediajärjestelmä helppokäyttöisellä navigaattorilla sekä Apple CarPlay ja Android Auto -tuilla.

Lisäksi Dusterista löytyy kattavasti uusimpia aktiivisia sekä passiivisia turvavarusteita, kuten sivuturvaverhot, sivuturvatyynyt edessä ja turvavöiden esikiristimet edessä ja takana sivupaikoilla. Myös kuolleen kulman varoitusjärjestelmä kuuluu Prestige-varusteluun, ja maastossa kulkua on helpompi hahmottaa lisävarusteena saatavan neljän kameran järjestelmän avulla. 

Sisäiloiltaan Dusteria voi kuvailla avaraksi koko perheen autoksi. Tavaratila on nelivetomallissa peruskooltaan 411 litraa. Huomionarvoista on myös se, että välipohjan alle on saatavilla täysikokoinen varapyörä.

Nelivetoinen Dacia Duster on saatavilla niin bensiini- kuin dieselmoottorilla. Bensiinimoottorin tehovaihtoehdot ovat 130 ja 150 hevosvoimaa, dieselissä tarjolla on 115 hevosvoimainen malli. Dieselmoottorin huippuvääntö on 260 newtonmetriä ja bensiinimoottorien peräti 240 ja 250 Nm. Myös bensiinimoottoreissa suurin vääntö on käytettävissä heti 1600 ja 1700 minuuttikierroksesta alkaen.

Polttoainetaloudellisuutta parantaa nelivetoisissa malleissa mahdollisuus kytkeä auto tasaisessa ajossa täysin etuvetoiseksi. Lukittavien etu- ja nelivetotilojen lisäksi Dusterista löytyy automaattinen ajotila, jolloin auto kytkee nelivedon silmänräpäyksessä päälle tarpeen niin vaatiessa.

Vaasassa asuva Juha kertoo suhtautuneensa alun perin ennakkoluuloisesti Daciaan, mutta lopulta Duster osoittautui hänen sanojensa mukaan todella hyväksi ostokseksi hinta-laatusuhteellaan. Tamperelainen Veikko puolestaan kertoo käyttävänsä Dusteria traktorin korvikkeena puuhommissa peräkärryn kanssa. 

Yksi Dacia Dusterin valttikortteja saattaakin olla nimenomaan se, että sillä raaskii kulkea kirjaimellisesti auraamattomia polkuja ja taipaleita, eikä auto niistä hätkähdä.

Tutustu Dacia Dusterin ajankohtaisiin tarjouskampanjoihin ja varaa oma koeajosi.

 

Duster-asiakkaiden kertomaa

- ”Näppärän tuntuinen maasturi, kulkee hyvin hirvijahdissa huonommillakin teillä ja jopa lumessa, johon normaalilla autolla ei olisi asiaa. Työmatkat hoituu hyvin ja vaikka vähän pidemmätkin reissut. Olen ollut erittäin tyytyväinen Dusteriin.” (Jarmo, Simoniemi)

- ”Alkujaan kiinnostuin autosta sen edullisen hinnan vuoksi. Hyvin pian huomasin, että taisi tulla tehdyksi todella hyvät kaupat, autohan menee todella hienosti maantiellä ja on hyvä ajaa. Olen myös käynyt metsällä kymmeniä vuosia ja pitänyt riistapeltoa. Dusterilla on tosi hienoa mennä ruokakaukalolle 20 sentin lumesta huolimatta. Tällä näkymällä ajan vielä vuosia eteenpäin Dusterilla ja tuskin tulen merkkiä enää vaihtamaan tulevaisuudessa.” (Heikki, Kaarina)

- ”Asun maaseudulla. Kotitalosta maantielle johtavalla tiellä on melko jyrkkä ylämäki, joka talvella on usein luminen ja jäinen ja maantieliittymä aurauksen jäljiltä on usein paksun lumikerroksen peitossa. Nelivetoisella Dusterilla mäen nouseminen ja maantielle pääseminen sujuu ongelmitta. Korkean maavaran ansiosta Dusterilla pääsee sienimetsään huonojakin metsäteitä pitkin ja se nousee ongelmitta peräkärry perässään jyrkkää ja liukasta mökkitietä mäen päälle. Olen erittäin tyytyväinen auton hankintaan. ” (Ritva, Taipalsaari)

- ” Toinen Duster menossa... Se kertoo jo paljon. Täytyy myöntää, että tämä uudempi (2018) on aimo harppaus eteenpäin entiseen (2015) verrattuna. Tosin omassa työssä molemmat ovat vieneet perille huonompiakin uria. Nykyinen on kuitenkin päässyt mukavuudessa noin 10 vuotta eteenpäin. Ei häpeä yhtään "länsimaisille kollegoille". Kokonaisuudessaan ylläpitokustannukset kohtuullisia ja jälleenmyyntiarvokin säilyy siinä missä muillakin merkeillä. Tästä ei voi tippua hinta 25 000 €:a kolmessa vuodessa ja 100 000km:ssä, kuten ehkä premium-merkeissä. Hyvä valinta jos auto ei ole se tärkein asia habituksessa.” (Tero, Jyväskylä)

Nelivetoinen Duster-mallisto alkaen: Duster 10 TCe 150 4×4 20 999 €. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. 

Takuuetu koskee uusia Dacia-tilaus- ja kauppasopimuksia ja se on voimassa 31.3.2021 asti. Kysy lisää Dacia-jälleenmyyjältä.

Kuvat: Jan Mauritz ja Dacia maahantuonti

Tutustu Dacia Dusterin ajankohtaisiin tarjouskampanjoihin ja varaa oma koeajosi.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin