Toyota Professional huolehtii firman ajoneuvoista: "Me teemme iltahommia, jotta yrittäjän päivä ei katkea” | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Toyota Professional huolehtii firman ajoneuvoista: "Me teemme iltahommia, jotta yrittäjän päivä ei katkea”

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: TOYOTA // Oma yhteyshenkilö auttaa ajoneuvojen valinnassa, varustelussa ja ylläpidossa - pyörät pysyvät pyörimässä ja voit keskittyä liiketoimintaan.
Toyota Professional huolehtii firman ajoneuvoista: "Me teemme iltahommia, jotta yrittäjän päivä ei katkea”

Räätälöity palvelu ajoneuvon valinnasta alkaen

Toimiva kalusto on avainasemassa yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Siihen liittyy ajoneuvojen valinta, varustelu ja tietenkin laatu. Toyota Professionalin yritysmyyntivastaava Marko Hartikainen kertoo, että keskustelu asiantuntijan kanssa kannattaa ajoneuvojen hankinnassa ja suunnittelussa.

“Meillä Toyotan hyötyajoneuvojen myynnissä jokaisella yrityksellä on oma yhteyshenkilönsä, joka auttaa rakentamaan juuri sopivan paketin”, hän sanoo. “Joskus voi käydä vaikka niin, että asiakas on ajatellut neljäovista tavara-autoa, mutta jutellessa käy ilmi, että viisiovinen toimisi parhaiten. ”

Erikoisvarusteluja saa miltei kaikkiin tilanteisiin.

"Hyllyt, auraus- ja hiekoitusvarusteet, kylmäautot, matalalattiabussit, ja paljon muuta”, Hartikainen listaa varusteluvaihtoehtoja. “Kaiken keskiössä ovat asiakkaan tarpeet. Vielä ei ole tullut sellaista pyyntöä vastaan, jota emme olisi saaneet toteutettua.”

Apua tilanteessa kuin tilanteessa

Jotta ajoneuvot aidosti tukevat liiketoimintaa, täytyy niiden olla paitsi oikein valittuja, myös toimintakuntoisia. Yllättävät pulmat ovat yrittälle iso stressi ja juuri sitä Toyota Professional haluaa lievittää.

Kun yritys ostaa auton Toyotalta, saa se käyttöönsä Professional-palvelut. Palvelut pitävät sisällään muun muassa huollon noutopalvelut, pikahuollot, aukioloaikojen laajennukset, tiepalvelut, rengaspalvelut ja tarvittaessa rahoituksen.

“Autojen pitää toimia silloin, kun niitä tarvitaan”, Hartikainen sanoo. “Aukioloaikojen pidennyksien ansiosta kalusto voidaan huoltaa päivän päätteeksi niin, että se on seuraavana aamuna taas käytettävissä. Me teemme iltahommia, jotta yrittäjän päivä ei katkea ajoneuvo-ongelmiin.”

Apua saa ottamalla yhteyttä Toyotan maksuttomaan infonumeroon. “Jos vaikka matka yllättäen katkeaa, yksi yhteydenotto riittää. Me otamme asiasta kopin ja järjestämme tarvittavan ratkaisun, oli se sitten sijaisauto tai rengaspalvelu.”

Hartikainen korostaa, että yrityksen koolla ei ole väliä.

“Kaikkia palvellaan samalla intohimolla, oli sitten kyseessä pienyritys tai iso organisaatio.”

Toyota Professional -palvelun lisäksi merkkihuollettuja käytettyjä hyötyajoneuvoja suojaa takuuajan päätyttyä Toyota Relax -turva 10 vuoteen tai 160 000 kilometriin asti.

Hyötyajoneuvojen valikoima sähköistyy

Toyota valmistaa hyötyajoneuvoja lähes yrityksen kuin yrityksen tarpeisiin. Valikoimasta löytyy Proace-pakettiautoja eri ominaisuuksilla, sekä tuotantoautoksi erinomaisesti sopivat pakettiautomuunnokset Corolla Touring Sports, RAV4 ja Land Cruiser. Lava-autoa kaipaavalle tarjolla on legendaarinen Hilux.

Sähkö yleistyy käyttövoimana yritysautoilussa siinä missä muutenkin. Toyotan pakettiautoissa on perinteisen dieselin rinnalla täysin sähköllä kulkevia. Pakettiautomuunnoksista löytyy niin itselataavia kuin plug-in-hybridejä.

Sähköllä kulkeminen voi tuoda huomattavia säästöjä yritykselle.

“Vastuullisuutta ei pidä myöskään unohtaa”, Hartikainen sanoo. “Ekologisuuden lisääminen on osa monen yrityksen arvoja.”

Monipuolinen valikoima takaa, että jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva. Käyttötarkoitukset vaihtelevat yrityksen sisälläkin, ja oikea autovalinta on sekä arkea helpottava, että taloudellinen tekijä.

“Meiltä löytyy osaamista suositella asiakkaan tilanteeseen juuri passelia kalustokokonaisuutta. Jos autolla ajetaan jatkuvasti vaikkapa 400 km päivämatkoja, voi polttomoottoriauto olla toistaiseksi parempi”, Hartikainen sanoo. “Käymme asiakkaan kanssa läpi kaikki seikat toimintasäteestä ajonopeuksiin, jotta löydämme parhaan ratkaisun.”

Myös muihin sähköautoiluun liittyviin kysymyksiin löytyy apua.

“Sähköautoilu lisääntyy koko ajan, mutta tietoa voi olla vaikea saada. Asiantuntevat myyjämme perehdyttävät lataamisen saloihin ja auttavat latausaseman hankinnassa ja asennuttamisessa”, Hartikainen sanoo.

“Ihan kaikessa saa apua. Siinä missä yritys on oman alansa asiantuntija, meidän erikoisosaamisemme on varmistaa, että ajoneuvot ovat toimiva ja kustannustehokas osa sen toimintaa.”

Tutustu Toyota Professional -hyötyajoneuvoihin  

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin