Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Unohda postissa ravaus - verkko-ostokset saa pian suoraan Volvon peräkonttiin

Volvo on käynnistämässä uutta palvelua, joka lupaa toimittaa verkko-ostokset autoon alle kahdessa tunnissa.
Unohda postissa ravaus - verkko-ostokset saa pian suoraan Volvon peräkonttiin

Mullistava yhteistyö ruotsalaisen urb-it startup-yrityksen kanssa tarjoaa Volvolle mahdollisuuden laajentaa jo hyväksi havaittua tuotteiden toimituspalvelua, ja se luo perustan muille uraa uurtaville palveluille, jotka muuttavat tapaamme käyttää autoja.

– Me kaikki olemme joskus saaneet töihin puhelun lähetiltä, joka yrittää toimittaa pakettia kotiin, kun kukaan ei ole paikalla. Autotoimituspalvelumme avulla voimme muuntaa auton toimitusosoitteeksi ja luoda kertakäyttöisen digitaaliavaimen lähetille ovien aukaisemiseksi, mikä poistaa epävarmuustekijät toimituksista, kertoo Volvon myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

Volvo lanseerasi autotoimituspalvelun kaupallisesti vuoden 2015 Black Fridayna yhdessä Ruotsin suurimman jakeluyhtiön ja elintarvikeverkkokaupan kanssa. Nyt premium-autonvalmistaja tarjoaa asiakkailleen tietyillä markkinoilla valikoiman autojen yhteyspalveluita, jotka hyödyntävät digitaaliavaintekniikkaa, jolla Volvon omistaja voi myöntää toimituspalvelulle kertapääsyn autoon. Volvo aikoo laajentaa näitä palveluja asiakkaille ympäri maailmaa.

– Toiminta on todella yksinkertaista, mikä tekee siitä myös erittäin tehokasta. Teet ostokset urb-itia käyttävässä kaupassa ja valitset toimituksen Volvoosi. Toimitus voi tapahtua etukäteen määritettynä aikana tai mahdollisimman pian. Voit seurata tuotteiden keräystä ja toimitusta mobiililaitteellasi tai vain odottaa toimitusvahvistusta. Jos pakettia ei toimiteta alle kahdessa tunnissa, toimitus on ilmainen, Annwall sanoo.

Volvo lisää urb-itin autotoimituspalveluihinsa Tukholmassa aluksi koeajaksi vuonna 2016. Palvelun saatavuus Volvon omistajille paranee, kun urb-it laajenee useisiin Euroopan maihin tänä vuonna ja yli 200 kaupunkiin ympäri maailmaa vuoteen 2025 mennessä.

 


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin