Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Uuden auton huolettomuus vaihtoautoon – älä jätä tätä palvelua huomioimatta autokaupoilla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LAAKKONEN // Laakkosen vaihtoautoihin saatava LAAKKONENTurva on edullinen tapa hankkia uuden auton huolettomuutta käytettyyn autoon.
Uuden auton huolettomuus vaihtoautoon – älä jätä tätä palvelua huomioimatta autokaupoilla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LAAKKONEN

Miltä kuulostaisi, jos voisit hankkia käytettyyn vaihtoautoon 1,62 euron päiväkustannuksella lisäturvan vuodeksi, joka kattaa myös kaikista kalleimpia osia, kuten moottorin ja voimansiirron äkilliset rikkoutumiset?

Laakkosen vaihtoautoihin tarjottava LAAKKONENTurva tuo uuden auton huolettomuutta myös käytettyihin autoihin kohtuullisella lisäkustannuksella.

LAAKKONENTurvan saa jopa alle 6-vuotiaisiin autoihin, joilla on ajettu alle 150 000 kilometriä. Palvelu kattaa teknisten vikojen korjaamisesta aiheutuvat korjauskulut ja sen voi liittää myös auton osamaksurahoitukseen.

Tuhansien autojen valtakunnallinen valikoima

Yksi autonostajalle tärkeä etu on se, että Laakkosen lähes kahdentuhannen vaihtoauton valtakunnallinen valikoima on tarjolla kaikkialla Suomessa. Mikäli esimerkiksi pääkaupunkiseudulla asuva löytää mieleisen autoyksilön Joensuusta, hän voi varata auton itselleen kolmeksi päiväksi 250 euron varausmaksulla. Varaus ei ole sitova ja maksu palautetaan asiakkaalle, mikäli autoa ei lopulta haluakaan itselleen. Vaihtoautojen kuljetus tapahtuu myös autonostajan näkökulmasta vaivattomasti Laakkosen toimipisteiden välillä. 

Toinen merkittävä seikka, jossa näkyy Laakkosen vuosikymmenten kokemus vaihtoautokaupasta, on se, että kaikki vaihtoautot ovat kuntotarkastettuja, ja autojen kuntoraportit avoimesti myös asiakkaiden nähtävinä. Kuntotarkastukset teetetään ulkopuolisessa A-Katsastuksen Autotohtori-palvelussa.

Luotettavaa ja helppoa autokauppaa 

Laakkonen edustaa Suomessa kahdeksaa automerkkiä, mutta vaihtoautopuolella valikoima kattaa käytännössä kaikki yleisimmät merkkivaihtoehdot.

Autoliikeketjun palveluissa korostuu laatu ja luotettavuus, mikä näkyy paitsi myytävissä tuotteissa, myös asiantuntevassa palvelussa.

Laakkosen vaihtoautot ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja niiden huoltohistoria sekä kunto on selvitetty ennen myyntiinlaittoa.

”Auton huoltohistoria merkitsee monesti enemmän kuin ajetut kilometrit. Auton säännöllinen huoltaminen on tärkeintä, ja on erityisen hyvä, että ulkopuolinen taho on tarkastanut auton kunnon”, Laakkosen myyntipäällikkö Tommi Salonen kertoo.

Autot kehittyvät huikean nopeasti yhä monipuolisemmiksi teknisiksi laitteiksi. Asiantuntevan myyjän yksi tärkeimmistä tehtävistä onkin tänä päivänä auttaa asiakasta löytämään juuri omiin tarpeisiin sopiva yksilö. Koeajolle lähtöä ei kannata arastella, sillä laadukkaita vaihtoautoja löytyy kaikista hinta- ja kokoluokista.

Tällä hetkellä Laakkosella on lisäksi käynnissä vaihtoautoihin kampanja, jossa autoon voi tarjota vaihdossa oman auton lisäksi lähes kaikenlaisia menopelejä mopoista asuntoautoihin.

 

Katso siis tuore laatuautojen tarjonta Laakkosen verkkosivuilta ja varaa oma koeajosi.

 

Miksi ostaa vaihtoauto nimenomaan Laakkoselta?

- Kaikki käytetyt autot ovat kuntotarkastettuja.

- LAAKKONENTurva tuo vaihtoautoon uuden auton huolettomuutta edullisesti.

- Käytettävissä Laakkosen koko valtakunnallinen autotarjonta – lähes 2000 auton valikoima.

- Auton voi varata itselleen kolmeksi päiväksi varausmaksulla.

- Käytetyt autot on hinnoiteltu kilpailukykyisesti.

- Laadukas palvelu ja helppo asiointi myös verkon kautta.

- Monipuoliset rahoitus- ja vakuutusratkaisut.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin