Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Uusi autokaupan konsepti laajenee vauhdilla

Uusi autokaupan konsepti laajenee vauhdilla

Heinäkuussa 2017 aloittanut uusi autokaupan palvelukonsepti AutoTeddy on laajentunut jo kolmeentoista Suomen kaupunkiin tai kuntaan.

- AutoTeddyn ideana on tuoda autokaupan palvelut ihmisten koteihin ja työpaikoille. Palveleva AutoTeddy menee sinne missä autoapua tarvitseva ihminen on, AutoTeddy-konseptin perustaja Harri Sutinen kertoo.

AutoTeddy tarjoaa suomalaisille autoilijoille kolmea apua: myyntiapua, markkinointiapua ja ostoapua.

- Palveluvalikoimamme kattaa kaikki auton hankintaan ja myyntiin liittyvät tarpeet. Me huolehdimme auton myynnistä kokonaan tai sitten asiakas voi hyödyntää osaamistamme ammattimaisen ilmoituksen laadinnassa ja hoitaa myynnin itse. Kolmas elementti on ostamisen apu, joka varmistaa, että hankittava auto täyttää parhaalla mahdollisella tavalla tarpeet annetun budjetin sisällä, Sutinen jatkaa.

Videon avulla ostajaehdokas pääsee katsomaan autoa lähes livenä

AutoTeddyn osaamiseen kuuluu vahvasti videokuvan tuottaminen myyntivälityksessä olevista autoista. Videon kulutus kasvaa eri kanavissa kovalla vauhdilla ja myös autojen ostajat kaipaavat informatiivistä videokuvaa kohteesta.

- Meille on tärkeää, että AutoTeddyt ovat autoasiantuntijoita, jotka auttavat ihmisiä heidän autoasioissaan. Videomme eivät siis ole pelkästään liikkuvaa kuvaa, vaan niissä alueen palveleva Teddy kertoo rehellisesti autosta ja sen kunnosta ostajaehdokkaalle, pitkään kotimaisia autoiluohjelmia televisioon tuottanut konseptin toinen perustaja, Antti Liinpää, kertoo.

Moni suomalainen kaipaa auton ostamiseen apua

- Olemme kartoittaneet omilla tutkimuksillamme tilannetta automarkkinalla. Moni suomalainen kaipaa auton hankintatilanteeseen apua. Usein turvaudutaan sukulaiseen tai tuttavaan, mutta nyt tarjolla on myös ammattimainen autoasiantuntija, joka kartoittaa tarpeet, esittelee vaihtoehdot, auttaa lopullisessa valinnassa sekä neuvottelee valmiiksi hinnan ja kaupan ehdot, Antti Junttonen, AutoTeddyn kolmas perustaja, sanoo.

AutoTeddy toimii nyt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Kotkassa ja laajemmin Kymenlaaksossa, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Sotkamossa, Kajaanissa, Kuhmossa ja Oulussa. Ketjun tavoitteena on kattaa vuoden 2017 loppuun mennessä kaikki Suomen isot kaupungit.

- Haemme aktiivisesti uusia nallekarhuja kasvavaan joukkoomme. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman nopeasti mukaan tulisi myös naisnalleja, sillä moni nainen tuntee autot todella perusteellisesti. Uskomme, että naisnallella olisi kyky kartoittaa naisasiakkaiden toiveita ja tarpeita erilaisella otteella kuin miesnalleilla, Harri Sutinen kertoo.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin