Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Värikkäät autot - viisi autoa, joiden väritys poikkeaa muista!

Esittelyssä viisi autoyksilöä, joiden väri poikkeaa massasta
Värikkäät autot - viisi autoa, joiden väritys poikkeaa muista!

Auton väri, se on makuasia ja aina vaihdettavissa maalaamalla tai vaikkapa teippaamalla. Olipa seuraavien autojen väristä mitä mieltä tahansa, ne ainakin poikkeavat siitä pääosin musta-valko-harmaasta massasta, joita valtaosa Suomenkin teillä liikkuvista autoista on.

Jatkamme Kuukauden valinnat -juttusarjaa esittelemällä viisi piristävän väristä autoa.

Punainen Audi RS5


Kuva: Autotalli.com / Autoliike Marko Sipilä

Audi RS5 sai ensiesityksensä vuonna 2010 ja siitä on esitelty kaksi mallisukupolvea. RS5 Coupéssa upea ulkonäkö yhdistyy urheilullisuuteen!

Kuvan punainen Audi RS5 Coupé 4.2 FSI Quattro S-Tronic on vuosimallia 2013 ja tarjoillaan herkullisen punaisena, tarkemmin ottaen Misanon punaisessa metallivärissä. Tämä menopeli ei jää huomaamatta, missä sitten liikkuukaan. Autosta löytyy myyjän mukaan mm. nappanahkaverhoilu, RS5 urheilualusta ja matta-alumiini ulkonäköpaketti ja tietenkin erikoisvanteet. Jalkoihin tällä pelillä ei tule liikenteessä jäämään, sillä tehoja autosta löytyy mukavat 450 hevosvoimaa!

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.

Vihreä Skoda Octavia Combi


Kuva: Autotalli.com / Veljekset Laakkonen Oy

Suomalaisten suosikki Skoda Octavia on komeillut myydyimpien uusien autojen listoilla jo vuosia. Tämä automalli oli myös Autotalli.comin katsotuimpien autojen listalla sijalla 3. vuonna 2018.

Octaviaa on valmistettu vuodesta 1996 lähtien. Ensimmäiset kaksi sukupolvea sijoittuivat kokonsa puolesta keskiluokkaan, mutta vuonna 2013 esitelty sukupolvi nosti auton ylempään keskiluokkaan.

Kuvan vihreä farmarimallinen Skoda Octavia Combi 2,0 TSI RS on täysin ajamaton uusi auto, joka tarjoilee perus Octavia Combia enemmän urheilullisuutta. Värinä autossa on metalliväri Rallye Green. Auto on automaattivaihteinen ja talvikelejä varten autossa on Winter-paketti sekä Webasto ja kauko-ohjain. Sporttisuutta kaipaavalle auto tarjoaa urheiluistuimet, urheilualustan ja RS-paketin. Auto on varusteltu varsin kattavasti.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.

Keltainen Kia Stinger


Kuva: Autotalli.com / Delta Auto Herttoniemi

Kia Stinger tuli Kian mallivalikoimaan vuonna 2017. Stinger on E-segmentin viisiovinen fastback, joka on suunniteltu ensisijaisesti urheilullisuus edellä. Autotalli.com koeajoi Stingerin loppuvuodesta 2018 ja tämä Kian GT-helmi osoittautui myös käytännölliseksi autoksi. Vaikka pääsääntöisesti Kiat ovat edelleen suurelle yleisölle suunnattuja autoja, löytyy käytettävyyden lisäksi niistä myös reilusti luonnetta, mistä menevä Kia Stinger on erinomainen esimerkki.

Kuvan kirkkaan keltainen Kia Stinger on vuoden 2018 malli. Autosta löytyy 256 heppaa ja auton värinä on pirteä Sunset Yellow.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.

Oranssi Ford Focus


Kuva: Autotalli.com / Lohjan Autokeskus

Ford Focusta on valmistettu vuodesta 1998 lähtien ja se oli vuosina 2001 ja 2002 maailman myydyin auto.

Tämä Autotalli.comissa myynnissä oleva pirteän oranssi Focus on vuodelta 2010 ja kilometrejä siihen on ehtinyt kertyä 117 000. Kuski pääsee käskyttämään autoa itse manuaalivaihteilla. Autossa on erikoismetalliväri Electric Orange ja oranssi väritys jatkuu myös sisätiloissa. Autossa on Recaro urheiluistuimet, urheilullinen jousitus ja tietenkin iso takaspoileri! Hevosvoimia täst Focuksesta löytyy 226 kappaletta.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.

Vihreä BMW M6


Kuva: Autotalli.com / Tampereen AutoCenter Oy

BMW M6 avoauto ei ehkä tunnu houkuttelevimmalta valinnalta talvella, mutta kesällä tämä kiesi säteilee kilpaa auringon kanssa! BMW M6 on 6-sarjan suorituskykyisin malli ja tästä kyseisestä myynnissä olevasta yksilöstä löytyy mahtavat 560 hevosvoimaa.

Kuvan yksilön huikean vihreä väritys on teippauksen ansiota. Vähemmän väriä elämään saa poistamalla teipin, sillä sen alta löytyy metallinharmaa väritys. Auto on vuoden 2012 malli ja sillä on ajettu 39 000 kilometriä. Ihan pikkurahalla tätä autoa ei omakseen saa, sillä hintaa sillä on lähes 120 000 euroa.

Tutustu tästä kohteeseen, mikäli se on vielä myynnissä.


Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin