Volvo XC40 on helppo jakaa ystäville etänä - tämä ominaisuus tulee yleistymään | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Volvo XC40 on helppo jakaa ystäville etänä - tämä ominaisuus tulee yleistymään

Volvo XC40 on helppo jakaa ystäville etänä - tämä ominaisuus tulee yleistymään

Auton jakaminen perheenjäsenille, ystäville tai tuntemattomalle vertaisvuokrauksen kautta muuttuu kertaheitolla helpommaksi Volvon uuden autonjakamispalvelun ansiosta.

Uusi kompakti katumaasturi Volvo XC40 pitää sisällään ominaisuuden, jota ei ole vielä nähty yhdessäkään aiemmassa Volvon automallissa. Volvo OnCall -järjestelmään liitettävä ”punainen avain”, joka nimensä mukaisesti on punaisilla kuorilla koristeltu autonavain, mahdollistaa auton jakamisen tai vuokraamisen helposti ilman tarvetta luovuttaa fyysisiä avaimia auton käyttäjälle. 

Volvo XC40

Punainen avain on pois päältä kytkettävä ja se sijoitetaan autossa esimerkiksi hansikaslokeroon. Auton omistaja pystyy omalla Volvo OnCall -puhelinsovelluksellaan ottamaan kyseisen avaimen käyttöön etänä halutun mittaiseksi ajaksi. 

Esimerkiksi jos uuden Volvo XC40:n omistaja lainaa autoaan kaverille, riittää kun kyseinen kaveri lataa omalle puhelimelleen Volvon sovelluksen, jolle auton omistaja antaa autonsa käyttöoikeuden sovitun mittaiseksi ajaksi. Kun kaveri on auton luona, omistaja avaa etänä auton ovet, aktivoi punaisen avaimen ja näin auton käyttö onnistuu normaaliin tapaan. 

Volvo XC40 ohjaamo

Volvon uusi ominaisuus mahdollistaa myös aiempaa helpomman auton vertaisvuokrauksen. Esimerkiksi kodin lähellä autonsa voi laittaa tienaamaan lainaamalla sitä naapureille vaikkapa kauppareissun ajaksi. Pelko oman auton katoamisesta ei ole kovin todennäköistä, sillä Volvo OnCall-sovelluksesta pystyy tarkasti määrittelemään auton sijainnin ja tarkastelemaan kuljettuja matkoja sekä kulutettua polttoainetta. Näin auton käyttökuluja ei tarvitse enää arvailla, vaan kaverille tai tutulle voi kertoa täsmällisesti, kuinka paljon käyttö lopulta maksoi. 

Volvo OnCall -järjestelmä täytyy tilata jo autoa ostettaessa, sitä ei siis näin ollen pysty asentamaan jälkikäteen autoonsa. Jakamispalvelu tulee ensimmäisenä käyttöön uuteen XC40:ään, mutta se tullaan maahantuojan mukaan ottamaan tulevaisuudessa käyttöön myös muihin autoihin.

Katso myytävät Volvo XC40-mallisarjan uudet autot.

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin