Volvon Torslandan tehdas palaa tänään arkeen – myös Belgian tehdasta ajetaan ylös | Autotalli.com

Neljä viimeksi katsomaa autoasi on listattuna tähän.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli viimeisimpien kohteiden tallennusta. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Suosikkilistasi on täynnä. Voit lisätä enintään 25 kohdetta.

Kirjaudu sisään, jotta saat suosikkisi talteen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta suosikkilistallesi.

Selaimesi evästeasetukset eivät salli suosikkien tallentamista. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki@autotalli.com.

/
Autotalli.com

Artikkeli

Volvon Torslandan tehdas palaa tänään arkeen – myös Belgian tehdasta ajetaan ylös

Volvon toimitusjohtaja Håkan Samuelssonin mukaan yhtiön vastuu työntekijöiden suhteen on aloittaa toiminta uudelleen nyt tilanteen niin salliessa.
Volvon Torslandan tehdas palaa tänään arkeen – myös Belgian tehdasta ajetaan ylös

Volvo kertoo avaavansa Ruotsin Torslandan tehtaan tänään koronan aiheuttaman tuotantokatkoksen jälkeen. Samalla myös Belgian Gentissä sijaitsevan tehtaan tuotantoa aletaan ajaa portaittain käyntiin. 

Suomessa Volvo on menestynyt myös kuluvan vuoden aikana hyvin, pitäen maaliskuun jälkeen maamme neljänneksi suosituimman automerkin titteliä 9,1 prosentin markkinaosuudella ensirekisteröinneistä.

Volvon autotuotannon käynnistyminen koronakatkoksen jälkeen näinkin pian tarkoittanee autonostajan kannalta sitä, ettei omaa autoa joudu odottamaan normaalia toimitusaikaa pidempään, mikäli kaupoille vain uskaltaa oman taloudellisen tilanteen kannalta.

Omaksi ostamisen rinnalla Volvo on tarjonnut jo pidemmän aikaa mahdollisuutta vuokrata auto pidemmäksi aikaa Volvo Paketti yksityisleasingilla. Yksityisleasingin suurimpina etuina on monesti pidetty helposti ennakoitavia autoilun kuluja sekä jälleenmyyntiarvon riskin puuttumista.

Volvo kertoo tehostaneensa tuotanto- ja toimistotilojensa puhtaanapitoa, ja työntekijöille on tarjolla vapaaehtoisia kehon lämpötilan ja happisaturaation mittauksia.

Volvon lisäksi esimerkiksi Volkswagen ilmoitti viime viikolla käynnistävänsä henkilöautotuotannon tänään Saksan Zwickaun ja Slovakian Bratislavan tehtaalla.

AUTOTALLI.COM
Volvo uudet autot
Volvo vaihtoautot

Sammio

Autotalli.com kuuluu Alma Ajo -palveluihin